Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Nomads: Το απαιτητικό αγώνισμα των Αρχηγών (pics)

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Πέμπτη το αγώνισμα των 3 αρχηγών για το έπαθλο.

Nomads: Το απαιτητικό αγώνισμα των Αρχηγών (pics)

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Πέμπτη το αγώνισμα των 3 αρχηγών για το έπαθλο. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη από την ομάδα των Ωκεανών (μετά από πρόταση της ίδιας θα αγωνιστεί ως αρχηγός για το σημερινό έπαθλο), ο Γιώργος Μαυρίδης από τη Φωτιά και ο Κωνσταντίνος Οροκλός από τη Ζούγκλα.

Το αγώνισμα του επάθλου, ονομάζεται ROLL WRAPS & FISH CYLINDERS και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουν και οι τρεις αρχηγοί ταυτόχρονα.

Οι 3 παίκτες θα πρέπει να σκαρφαλώσουν πάνω σε μία ξύλινη κατασκευή. Στη συνέχεια θα πηδήξουν κάτω στο έδαφος και θα συρθούν στην άμμο για να περάσουν κάτω από ένα δίχτυ, έχοντας μαζί τους μια υφασμάτινη μπάλα.

Κρατώντας τη μπάλα θα πρέπει να περάσουν μέσα από το ξύλινο τούνελ ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους.

Μόλις βγουν από το τούνελ θα πρέπει να ξετυλίξουν όλο το ύφασμα από τη μπάλα, να ανοίξουν το κουτί που θα βρουν και να πάρουν το κλειδί που βρίσκεται μέσα. Για να προχωρήσουν παρακάτω, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις σανίδες πάνω στους ξύλινους πασσάλους για να δημιουργήσουν γέφυρα, ώστε να καταφέρουν να περάσουν.

Όταν βρουν το ξύλινο μπαούλο, θα πρέπει να το ανοίξουν με το κλειδί που θα έχουν μαζί τους και από μέσα να πάρουν το αγκίστρι. Στο τελευταίο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν απέναντι ισορροπώντας στα σχοινιά και πατώντας στα σιδερένια τρίγωνα. Αφού φτάσουν στον τερματισμό θα πρέπει να περάσουν το αγκίστρι στο καλάμι και να το χρησιμοποιήσουν για να ψαρέψουν τους ειδικούς κυλίνδρους που θα απελευθερώσουν το κεφάλι του ψαριού. Οι κύλινδροι που πρέπει να τραβήξουν για να αποκεφαλιστεί το ψάρι είναι 3 και είναι τυχαία μπλεγμένοι μεταξύ τους.

Στον πρώτο γύρο αυτός που θα χάσει θα αποκλειστεί. Στη συνέχεια οι δυο παίκτες που θα απομείνουν θα παίξουν ξανά και εκείνος που θα σημειώσει 3 νίκες θα κερδίσει το έπαθλο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY