Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου -«Γιατί στεναχωριέται αυτή η κοπέλα;»

Η απάντηση του παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του.

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου -«Γιατί στεναχωριέται αυτή η κοπέλα;»

Το πρωί της Πέμπτης (27/10), η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στο σχόλιο που έκανε προ ημερών ο Νίκος Μουτσινάς για την εκπομπή της.

Ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει στο «Καλό Μεσημεράκι» ένα θέμα του «Super Κατερίνα» και είχε πει πως ο τρόπος με τον οποίο το προσέγγισαν θύμιζε παλιά τηλεόραση.

«Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο. Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την σημερινή αντίδραση της παρουσιάστριας στο σχόλιό του, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε μέσα από την εκπομπή στα όσα είπε η ίδια.

«Γιατί στεναχωριέται αυτή η κοπέλα; Ρε αγάπη μου… Ρε Κατερίνα ξεκόλλα κι εσύ τώρα. Μην ασχολείστε με αυτά τα πράγματα. Πως θα γίνουν οι εκπομπές;», είπε ο παρουσιαστής θέλοντας να δείξει πως το σχόλιό του για την εκπομπή της δεν ήταν κακοπροαίρετο.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY