Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: «Ευτυχώς ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως έρχεται πακέτο στήριξης»

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, λόγω των αυξήσεων που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες.

Νίκος Μουτσινάς: «Ευτυχώς ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως έρχεται πακέτο στήριξης»

Ο Νίκος Μουτσινάς την Πέμπτη 10/3 μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι τη στήλη με το Stand Up θέλησε να σχολιάσει την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πακέτο στήριξης των έξι σημείων.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής, πάντα με το γνωστό του χιούμορ, θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, λόγω των αυξήσεων που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στο ρεύμα, στη βενζίνη και στα περισσότερα τρόφιμα.

«Ευτυχώς ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως έρχεται πακέτο, δεν μας είπε ότι το έχουμε φάει τόσο καιρό, έρχεται όμως πακέτο στήριξης έξι σημείων. Φαντάζομαι το ένα σημείο είναι ο κ@@@ς μας -σίγουρα πράγματα- να δούμε και τη στήριξη αυτή, να σχεδιάζουμε τα ψώνια καλύτερα, να μην ανάβουμε τη θέρμανση, λέω κάποια σημεία που μπορεί να είναι.

Τι μας είπε ο άλλος επίσημη τοποθέτηση ευρωπαϊκής. Δεν ξέρω πλέον τι ακούμε παιδιά και τι λένε και αυτοί», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY