Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Κοκλώνης για Καινούργιου-Μπάρκα: «Το ξεκαθάρισα και στις δύο, μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου»

«Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη», λέει ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης για Καινούργιου-Μπάρκα: «Το ξεκαθάρισα και στις δύο, μίλησα και με τη Βίκυ Σταυροπούλου»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός απάντησε, μεταξύ άλλων, και στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Φυσικά και αγαπάω και τη Δανάη και την Κατερίνα και έχω και ιδιαίτερη σχέση με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Αποφάσισα να μην πάρω θέση, το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη, αλλά μίλησα και με τη Βίκυ. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Έχω άποψη, αλλά θέλω να την κρατήσω για μένα. Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, αλλά είναι η δική μου προσωπική άποψη και δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτό, γιατί είναι λεπτή η θέση μου», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα δεν πήρε θέση και το εκτιμώ αυτό. Η συμβουλή που δίνω στους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που συνεργάζομαι είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι βγάζουμε προς τα έξω. Εγώ εκτίμησα ότι η Κατερίνα δεν τοποθετήθηκε και επίσης εκτίμησα και κάποιες κινήσεις της Δανάης».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY