Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε πότε κάνει πρεμιέρα το J2US

Τι αποκάλυψε για τα ζευγάρια που θα δούμε στο show;

Νίκος Κοκλώνης: Ανακοίνωσε πότε κάνει πρεμιέρα το J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες αυτή την περίοδο, καθώς το J2US επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας! Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε δηλώσεις στο «Breakfast@star» και αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά και τον αριθμό των ζευγαριών που έχουν «κλείσει».

«Ξεκινάμε, λοιπόν, 17 Φεβρουαρίου πρεμιέρα! Η επιτροπή θα μείνει ίδια, συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν την κριτική επιτροπή του J2US να παραμένει ίδια.

Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για τα ζευγάρια του J2US

Όσον αφορά στην παρουσίαση του backstage, ο παρουσιαστής απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα της παρουσιάστριας και δήλωσε έχοντας στο πλευρό του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ταξίδεψαν μαζί στη Θεσσαλονίκη: «Στο backstage μήπως θα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Δεν μπορώ να σας πω παιδιά…».

Σχετικά με τα ζευγάρια, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε: «Θα έχουμε come back από το παρελθόν, θα έχουμε και καινούργια πρόσωπα. Είπαμε να ξεκινήσουμε 15 ζευγάρια, έχουμε μαζευτεί 20, αλλά ακόμα δεν έχω βάλει το αλατοπίπερο που θέλω εγώ. Κατάλαβες».

«Δεν νομίζω να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη, είναι στον Σασμό, δεν προλαβαίνει με τα γυρίσματα», κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης, μη κρύβοντας την ανυπομονησία του για την επιστροφή του show.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY