Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Αναδιώτης: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, άνδρας – γυναίκα»

O Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα .

Νίκος Αναδιώτης: «Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, άνδρας – γυναίκα»

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές και τις απόψεις του περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 19/3 στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και απάντησε τόσο για το γεγονός πως οι δηλώσεις του συζητιούνται στα media το τελευταίο διάστημα όσο και για την υποψηφιότητά του.

«Με τιμά αυτή η πρόταση από τον πρόεδρο, κ. Νατσιό, ενθουσιάστηκα στο να προσφέρω σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει αυτός ο ωραίος κόσμος της Νίκης. Από την άλλη η Βασιλική (σ.σ. σύζυγός του) είναι λίγο πιο πρακτική στη σκέψη, μου λέει: “Θα κάνεις όλο αυτόν τον αγώνα γιατί θέλεις να βγεις ή απλά για να συμπληρώσεις ένα ψηφοδέλτιο;”», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Και πρόσθεσε: «Της είπα ότι εμείς θα κάνουμε τον αγώνα τον καλό και ό,τι θέλει ο Κύριος θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για τη Νίκη πρώτα και μετά για εμένα. Η αναγνωσιμότητα όντως βοηθάει, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό».

Όσο για τις δηλώσεις του που συχνά συζητιούνται αλλά και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε στη συνέχεια: «’Έχω έρθει να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις, και τη γνώμη μου, όπως έχει δικαίωμα ο καθένας να το κάνει. Εγώ τον γάμο τον έχω για συγκεκριμένο σκοπό, Άνδρας – Γυναίκα. Είναι δύσκολο να το αλλάξω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY