Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νικόλας Ράπτης: «Στο τέλος ο Αρναούτογλου θα έχει και μετοχές στον ΑΝΤ1, να του πούμε για καμία εκπομπούλα»

"Ο Γρηγόρης έχει κάνει ξανά ταξιδιωτικό και είναι εμπειρία στη δουλειά. Μπορεί να του πηγαίνει, μπορεί και όχι. Και να μην του πάει τι να του πεις;" δήλωσε ο Νικόλας Ράπτης.

Νικόλας Ράπτης: «Στο τέλος ο Αρναούτογλου θα έχει και μετοχές στον ΑΝΤ1, να του πούμε για καμία εκπομπούλα»

Πώς σχολιάζει ο Νικόλας Ράπτης στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου τις εκπομπές των πρώην συνεργατών του Σταύρου Σβήγκου και Φάνη Λαμπρόπουλου; Τι λέει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

«Δεν έχω δει την εκπομπή του Σταύρου Σβήγκου. Δεν το ήξερα καν. Μου είχε στείλει ένα μήνυμα προχθές και μου είπε έχουμε καιρό να τα πούμε Ξέρεις αυτό του πάμε για έναν καφέ, που τελειώνει εκεί το μήνυμα. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει και ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Καλή επιτυχία ρε Φανούλη. Δεν το θυμάμαι το My Man Can. Ο Φάνης θεωρώ ότι μπορεί να τα κάνει όλα, ο ίδιος κρίνει τι μπορεί να κάνει καλά» είπε αρχικά ο Νικόλας Ράπτης.

«Ο Γρηγόρης έχει κάνει ξανά ταξιδιωτικό και είναι εμπειρία στη δουλειά. Μπορεί να του πηγαίνει, μπορεί και όχι. Και να μην του πάει τι να του πεις; Έτσι, όπως πάει, στο τέλος θα έχει και μετοχές στο κανάλι. Να τον πάρουμε να του πούμε ρε Γρηγόρη μήπως καμία εκπομπούλα; Το κυλικείο του σταθμού. Κάπου και κάπως έτσι είναι η φάση» συνέχισε ο Νικόλας Ράπτης.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY