Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Ιφιγένεια Τζόλα

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:20 ΣΤΟ MEGA

Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Ιφιγένεια Τζόλα

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 23:20 στο MEGA, το λεωφορείο του «Night Out» βγαίνει και πάλι στους δρόμους αναζητώντας περιπέτειες και extreme εμπειρίες.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Ιφιγένεια Τζόλα, την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», και την υποβάλλει σε μια «ανάκριση» για να μάθει τα πάντα για εκείνη.

Στη συνέχεια, η αδρεναλίνη ανεβαίνει κατακόρυφα με την αγαπημένη ηθοποιό να κάνει αναρρίχηση σε βράχο. Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και μια τηλεφωνική φάρσα στη Δώρα Χρυσικού, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε μία κοινή πρόκληση, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Ιφιγένεια Τζόλα θα αναμετρηθούν στο σβήσιμο κεριών. Ποιος θα σβήσει τα περισσότερα;

Η έξοδος ολοκληρώνεται με μια ειλικρινή συζήτηση στο «Night Out Restaurant». Η Ιφιγένεια Τζόλα μιλά για την ενασχόλησή της με την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία, για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», αλλά και για τις κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες συμμετέχει. Στο τέλος, μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη γυρνούν το καθιερωμένο Tik Tok βίντεο.

Δείτε το τρέιλερ:

Συντελεστές:
Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
Executive Producer: Make it Productions
Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

«NIGHT OUT» ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 23:20, ΣΤΟ MEGA

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY