Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Netflix: Αυτή είναι η πρώτη σειρά των δημιουργών του Casa De Papel

Το Casa De Papel έχει χαρακτηριστεί ως η σειρά – φαινόμενο του Netflix, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει ανά τον κόσμο και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και στην Ελλάδα.

Netflix: Αυτή είναι η πρώτη σειρά των δημιουργών του Casa De Papel

Το Casa De Papel έχει χαρακτηριστεί ως η σειρά – φαινόμενο του Netflix, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει ανά τον κόσμο και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και στην Ελλάδα.

Η ισπανική σειρά επέστρεψε την Παρασκευή και απευθείας βρέθηκε στο Νο1 των τάσεων της αμερικανικής εταιρείας video streaming στη χώρα μας.

Κάποιοι από εσάς, όπως και εμείς, καταφέρατε σε μία ημέρα να τελειώσετε τον 4ο κύκλο της σειράς και ψάχνετε την επόμενη για να περάσετε με «καλή παρέα» τον εγκλεισμό λόγω του κορωνοϊού.

Η πρότασή μας δεν είναι άλλη από το Locked Up. Πρόκειται για την πρώτη σειρά που είχαν κυκλοφορήσει οι δημιουργοί του Casa De Papel στην Ισπανία, η οποία στα ισπανικά έχει τον τίτλο «Vis a Vis (πρόσωπο με πρόσωπο)», και είχε κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2015 και έχει μέχρι στιγμής τέσσερις κύκλους.

Το «Locked Up» έχει καταφέρει και αυτό να βρίσκεται στην πρώτη 10άδα των Ελλήνων χρηστών του Netflix, αφού η ιστορία του είναι άκρως ενδιαφέρουσα και σε κρατάει στην οθόνη από το πρώτο λεπτό.

locked-up-Custom

Όσον αφορά την πλοκή, επικεντρώνεται σε μια γοητευτική γυναίκα, την Μακαρένα Φερέιρο, η οποία κατηγορείται για φορολογικά εγκλήματα, τα οποία διέπραξε εξαιτίας της αφέλειας της, υποκινούμενη από τον έρωτα της για το αφεντικό της.

Έχοντας λοιπόν τον κίνδυνο να κατηγορηθεί με 7 χρόνια φυλάκισης, η Μακαρένα καλείται να αντιμετωπίσει το συναισθηματικό σοκ το να βρίσκεσαι από την μια μέρα στην άλλη μέσα στην φυλακή από λάθος επιλογές και αποφάσεις.

Εκεί γνωρίζει διαφορετικές κρατούμενες, με τις οποίες κάνει συμμαχίες ή έρχεται σε ανοιχτή κόντρα. Η Σαράι (Άλμπα Φλόρες) και η Ζουλέμα (Νάγια Νίμρι), η Ναϊρόμπι και η επιθεωρήτρια Αλίθια από το Casa De Papel αντίστοιχα, είναι οι δύο χαρακτήρες που θα της κάνουν τη ζωή δύσκολη, από την πρώτη, μέχρι και την τελευταία μέρα.

1

Η σειρά Locked Up έφερε επανάσταση στην ισπανική τηλεόραση, με την τόλμη της. Προσφέρει κάτι ανατρεπτικό και εθιστικό που δεν προορίζεται για όλους τους ακροατές, αλλά είναι σταθερά θεμελιωμένη στο είδος θρίλερ.

Επιπλέον, το δράμα μέσα στη φυλακή παραμένει ελκυστικό. Σε μια διαφορετική κοινωνία, αποκομμένη, με τους δικούς της κανόνες, τις δύσκολες συνθήκες κράτησης και τις σχέσεις μεταξύ των τροφίμων να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY