Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ναταλία Γερμανού: «Συναντάω κόσμο και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο, δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε”»

"Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;"

Ναταλία Γερμανού: «Συναντάω κόσμο και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο, δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε”»

Με όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για την τηλεόραση και το πως όλοι σχολιάζουν τις υπόλοιπες εκπομπές, συμφώνησε η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τραγουδιστή στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται».

«Το πόσο συμφωνώ με τον κουμπάρο μου, δεν το διανοείσαι. Συναντάω κόσμο και μου λένε “Σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο εμάς των τηλεθεατών, διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθεστε και σχολιάζετε τι έκανε η άλλη εκπομπή, η άλλη εκπομπή σχολιάζει τι κάνετε εσείς, ο ένας απαντάει στον άλλον. Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;”

Κάνουν ολόκληρα θέματα και να τα στήνουν με σοβαρότητα, με αναλύσεις και να απαντάς στον άλλον… Δεν νομίζω ότι ασχολείται ο κόσμος. Βαριούνται οι άνθρωποι. Άκου και μένα…» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY