Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ναταλία Δραγούμη: «Τον συγκρίνω με τον άντρα μου. Ο άντρας μου έχει χάσει την υπομονή του, ο Μέμος κρατάει…»

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής μίλησαν στην εκπομπή Ελένη για τη φιλία τους!

Ναταλία Δραγούμη: «Τον συγκρίνω με τον άντρα μου. Ο άντρας μου έχει χάσει την υπομονή του, ο Μέμος κρατάει…»

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής μίλησαν στην εκπομπή Ελένη για τη φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει στο πέρασμα των χρόνων ενώ μοιράστηκαν και διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους.

O Μέμος Μπεγνής είπε ότι η φιλία τους χρονολογείται από το 2017, ενώ η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε:

«Στην παράσταση ”Ζορμπάς” γνωριστήκαμε και κολλήσαμε. Τον αγαπώ , είναι λαμπερό και φωτεινό άτομο».

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ανοίχτηκε σχεδόν αμέσως στη Ναταλία Δραγούμη και τα βρήκαν πολύ σύντομα ενώ σχολίασε και την προσωπικότητα της.

«Όλοι πιστεύουν ότι η Ναταλία είναι μια απόμακρη γυναικά επειδή είναι πάρα πολύ όμορφη, εγώ τη χαζεύω. Τη βλέπεις και λες είναι σνομπ, έχει καβαλήσει το καλάμι και όταν τη γνωρίσεις κάνει όλο γκάφες και είναι γοητευτικό όλο αυτό».

Η Ναταλία Δραγούμη απαντώντας στα λεγόμενα του τόνισε ότι:

«Αυτή η αντίθεση του χαρακτήρα μου είναι πολύ κουραστική για μένα , λέω στον Μέμο “πώς με αντέχεις;”. Τον συγκρίνω με τον άντρα μου γιατί με ξέρει τόσο καλά ο Μέμος όσο και ο άντρας μου. Περνάμε πολλές ώρες μαζί και ξέρει τα χούγια μου.

«Ο άντρας μου έχει χάσει την υπομονή του, ο Μέμος κρατάει ακόμα. Λέμε συνέχεια βλακείες και γελάμε και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να γελάς. Μπορώ να του πω οτιδήποτε θέλω του Μέμου παρόλο που έχουμε πολλές διαφορές , δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ».

Τέλος ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε:

«Τη Ναταλία Δραγούμη τη βλέπω σαν την αδερφή μου, δεν είναι απλά συνάδελφος ή φίλη είναι σαν οικογένεια! Αυτό το κρατάς και δεν θες να το χάσεις. Έχω βρει σε αυτό το χώρο μια πάρα πολύ καλή φίλη. Είναι σπάνιο την ευχαριστώ πολύ για αυτό».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY