Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του από τους έξι νονούς της

"Έχω ανάγκη να πιστεύω, να προσεύχομαι, να νιώθω ότι υπάρχει κάτι από πάνω που με προστατεύει και με γαληνεύει", ομολογεί ο Μιχάλης Σαράντης.

Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του από τους έξι νονούς της

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επερχόμενη βάπτιση του πρώτου του παιδιού με την σύντροφο του, Μαίρη Μηνά αποκαλύπτοντας τους επώνυμους νονούς!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Σαράντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη έχουμε πια οικογενειακή σχέση και θα είναι ένας από τους νονούς που θα βαπτίσει το παιδί μας. Είναι έξι νονοί! Όποιοι δηλαδή αφουγκραστήκαμε ότι το θέλουν να είναι, θα είναι. Ο ένας είναι ο Πυγμαλίωνας, ο άλλος είναι ο Έκτορας Λιάτσος και ο άλλος από την δική μου πλευρά είναι ο Γιώργος Τσακνής, αδελφικός μου φίλος».

«Δεν σκέφτεστε να κρατήσετε κάποιους και για κάποιο επόμενο παιδί;» ρώτησε, εύλογα, η δημοσιογράφος για να απαντήσει με χαμόγελο ο ηθοποιός πως «έχουμε κόσμο, μην αγχώνεσαι».

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης αλλά μπορεί να γίνει και κάποιος γάμος, πριν από την βάπτιση. Όχι μαζί με την βάπτιση, αλλά δεν θα το μάθετε. Το παιδί θα το βαπτίσουμε θρησκευτικά, εγώ πιστεύω και έχω ένα θέμα με την πίστη ούτως ή άλλως. Έχω ανάγκη να πιστεύω, να προσεύχομαι, να νιώθω ότι υπάρχει κάτι από πάνω που με προστατεύει και με γαληνεύει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μιχάλης Σαράντης στη νέα του συνέντευξη. «Την μικρή θα την βαπτίσουμε Βασιλική».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY