Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μελέτης Ηλίας για Βάσω Λασκαράκη: «Αν ήμασταν ζευγάρι δεν θα την άντεχα πάνω από έναν μήνα»

Όσα είπε ο Μελέτης Ηλίας για τη Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Μελέτης Ηλίας για Βάσω Λασκαράκη: «Αν ήμασταν ζευγάρι δεν θα την άντεχα πάνω από έναν μήνα»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα και αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική αλλά και στη σειρά «Το Σόι σου» στον Alpha που τον έκανε ευρέως γνωστό στο ευρύ κοινό.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο ρόλος του «Σάββα» του άνοιξε πολλές πόρτες και τον βοήθησε πολύ καθώς μέχρι τότε περνούσε δύσκολα με τα οικονομικά του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη Βάσω Λασκαράκη, με την οποία συνηπήρξαν ως ζευγάρι στη σειρά.

«Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν διαφορετική αν δεν είχα κάνει τον ρόλο του Σάββα. Τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται κάθε χρόνο», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα δούλευα περισσότερο στο θέατρο, αλλά αυτό ήταν τομή για μένα, ήταν η ζωή μου πριν και η ζωή μου μετά απ’ αυτό. Δεν έβγαινα οικονομικά».

Όσο για τη Βάσω Λασκαράκη και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη όταν ακόμα εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Μελέτης Ηλίας είπε: «Eίναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για έμενα. Αν ήμασταν ζευγάρι, δε θα άντεχα πάνω από έναν μήνα. Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έλεγα “αμάν αυτός ο Τσιμιτσέλης, τι κάνει πια αυτός;”».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY