Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ματίνα Νικολάου: «Θα είμαι πάντα η Βάνια του Νίκου…»

Η ηθοποιός έκανε τον δικό της απολογισμό για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά

Ματίνα Νικολάου: «Θα είμαι πάντα η Βάνια του Νίκου…»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης συνάντησε τη Ματίνα Νικολάου για να κάνει στο Newspistol & Friends τον δικό της απολογισμό για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

«Δεν με τρόμαξε να χαρακτηριστώ η “Βάνια του Νίκου”. Ακόμα και όταν τελειώσει κάποια στιγμή η εκπομπή θα είμαι η Βάνια του Νίκου. Δεν φοβήθηκα γιατί έχουν προηγηθεί πολλά χρόνια εργασίας στο θέατρο. Πολύς κόσμος μου το ρωτάει αυτό αλλά επειδή κάνω και άλλα πράγματα στο θέατρο και θέλω να κάνω και κάτι περισσότερο μία ταινία, ένα σίριαλ, ώστε να μπορώ να κάνω και διαφορετικούς ρόλους» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στην ερώτηση πώς είναι ο Νίκος Μουτσινάς ως συνεργάτης απάντησε: «Δεν είναι εύκολος ούτε δύσκολος, είναι ένας άνθρωπος που εγώ μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρω τι θέλει και πότε το θέλει για εμένα δεν είναι δύσκολο καθόλου».

Σημείωσε ακόμη πως δεν έχει κάποιο παράπονο που δεν βρίσκεται σε κάποιο σίριαλ και ότι θα ήθελε μελλοντικά να της έρθει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

«Έχω μεγάλη λαχτάρα να παίξω όταν έρθει κάτι που να μου ταιριάζει και να με πτοτίμησουν για κάτι όμορφο.

Όσο για την προσωπική της ζωή έχει κατακτήσει την απόλυτη ευτυχία χάρη στον γιο της αλλά και τον άνδρα της ζωής της, Βασίλη Πορφυράκη.

«Αισθανόμαστε οικογένεια ακόμη κι δεν έχει γίνει γάμος. Οικογένεια είναι το πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλο, το να βρισκόμαστε μαζί και να περνάμε όμορφα» είπε.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY