Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Τα πολεμικά… μέτωπα δεν έχουν τέλος στο φετινό MasterChef (vids)

Ο νικητής του Mystery Box;

MasterChef: Τα πολεμικά… μέτωπα δεν έχουν τέλος στο φετινό MasterChef (vids)

O ανταγωνισμός “φουντώσει” στην τελευταία δοκιμασία του mystery box και σήμερα είδαμε ιδιαίτερες στιγμές έντασης ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef.

Οι παίκτες έπρεπε να βγάλουν ένα πιάτο, αντάξιο για το σημείο του διαγωνισμού, με υλικά από τον 5ο π.Χ. αιώνα.

Oι κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, όπως σε κάθε δοκιμασία του Mystery Box, θέλησαν να δοκιμάσουν τρία πιάτα από τους 18 συμμετέχοντες, και αυτή τη φορά κλήθηκαν η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Αντώνης για να κρίνουν οι Κοντιζάς-Κουτσόπουλος-Ιωαννίδης ποιο από τα τρία ήταν το καλύτερο για να κερδίσει το πλεονέκτημα στη δοκιμασία δημιουργικότητας.

Τότε ήταν λοιπόν που… βγήκαν τα μαχαίρια από την πλευρά της Μαρίνας η οποία δεν μπορούσε να ξεχάσει το πόσο πολύ την είχε προκαλέσει η Ηρώ στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία.

Μάλιστα, on camera η Μαρίνα έκανε και χιούμορ, λέγοντας ατάκες τύπου “Η Ηρώ πού είναι; Την αφήσαμε σπίτι;” επειδή η προσπάθειά της δεν είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των κριτών σε αντίθεση με τη δική της προσπάθεια που ήταν ανάμεσα στις τρεις καλύτερες.

Η αντίδραση των παικτών για την επιστροφή του Κωστή

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, άλλαξε τα μέχρι τότε δεδομένα και έτσι, έπρεπε να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που είχε αποχωρήσει από αυτό. Και εφόσον αυτός ήταν ο Κωστής, ο Κρητικός γύρισε αλλά από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο ήταν ανεπιθύμητος από τα περισσότερα από τα παιδιά.

Και αυτό γιατί κατά την αποχώρησή του, ο Κωστής είπε πως από καθαρή… τύχη κέρδισαν οι αντίπαλοί του σε δοκιμασία αποχώρησης, ανάμεσά τους ο Διονύσης.

Ο Ιωαννής, η Λία κι η Μαρίνα δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την επιστροφή, με τον Κωστή να αδιαφορεί για το εναντίον του κλίμα.

Οι τρεις καλύτερες μαγειρικές προσπάθειες

Τα τρία καλύτερα πιάτα ήταν αυτά του Αντώνη, της Μαρίνας και του Διονύση.

Ο νικητής του Mystery Box

Με ένα μίνιμαλ πιάτο που κρύβει μέσα του «γεμάτες» γεύσεις, ο Διονύσης κέρδισε, αυτό το εμπνευσμένο από τον 5ο αιώνα π.Χ., Mystery Box.

Τομάτες φρέσκιες, λιαστές και συσκευασμένες μοίρασε στους συμπαίκτες του ο Διονύσης. Επιπλέον, επέλεξε να δυσκολέψει τους Μαρίνα, Κωστή και Κωνσταντίνο δίνοντάς τους 30 λεπτά για να μαγειρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Ο Σπύρος «αδειάζει» την Αλκμήνη – Τι θα δούμε την Τρίτη

Chris Σταμούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Survivor: Η αλήθεια για τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες

House of Fame: Δύο νέοι παίκτες μπήκαν στην ακαδημία

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY