Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Ο τσακωμός μετά την αποχώρηση και η κόντρα για τα μάτια μιας γυναίκας

Τα «γαλλικά» του Στέφανου και οι προτεινόμενοι.

MasterChef: Ο τσακωμός μετά την αποχώρηση και η κόντρα για τα μάτια μιας γυναίκας

Νέα κόντρα φαίνεται να δημιουργείται στο MasterChef 5 ανάμεσα στον Ιωάννη και τον Στέφανο.

Ο Ιωάννης, ο οποίος νίκησε στη δοκιμασία του Mystery Box, χρησιμοποίησε το πλεονέκτημά του για να απαγορεύσει την είσοδο στην αποθήκη τροφίμων στον Στέφανο, ο οποίος θα έχει πολύ λίγα υλικά για να μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν προτεινόμενοι

Μάλιστα, η Μαρίνα δήλωσε πως οι δύο παίκτες τσακώνονται για… τα μάτια της Μαρίας: «Είναι σαν τα κοκόρια που τσακώνονται για μια γυναίκα! Ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον Στέφανο, μετά έκανε παρέα με τον Γιάννη, τώρα με τον Αλέξανδρο. Οι παρέες στο σπίτι μεγαλώνουν!»

Ο Στέφανος πάντως φάνηκε ιδιαίτερα ευέξαπτος με διάφορα σχόλια που άκουσε πίσω από τους πάγκους.

Το δεύτερο τεστ δημιουργικότητας με βασικό υλικό το μάνγκο, την παπάγια ή τον ανανά δεν εξελίχθηκε καλά για πολλούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Για αρχή, ο Σωτήρης Κοντιζας κάλεσε 8 άτομα μπροστά στους κριτές, καθώς είχαν τα χειρότερα πιάτα στη δοκιμασία: την Μαρίνα, την Λία, τον Στέφανο, την Βίλλη, τον Κωστή, την Κωνσταντίνα, την Μαρία Φ. και τον Ιωάννη, ο οποίος είχε νικήσει την προηγούμενη δοκιμασία του mystery box, αλλά αποφάσισε να διαγωνιστεί.

Μάλιστα, οι κριτές δήλωσαν πως τα πιάτα πολλών παικτών ήταν εκτός θέματος. Τελικά, ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση τέθηκαν ο Στέφανος, η Κωνσταντίνα, η Βίλλη, ο Κωστής και ο Ιωάννης.

Ο καβγάς Πάνου – Στέφανου

Η δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 5 φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Πρώτος στο σπίτι γύρισε ο Στέφανος, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, ενώ μαζί του ήρθε και ο Κωστής. Επόμενη που επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι ήταν η Κωνσταντίνα.

Οι παίκτες, όμως, εξεπλάγησαν όταν στο σπίτι έφτασε η Μαρία Φ. και τους είπε ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Μετά από λίγο, μπήκε στο σπίτι ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμός και πολλοί παίκτες… απογοητεύτηκαν.

Μάλιστα, φαίνεται πως τρία … ξύδια ήταν αρκετά για να φέρουν να πάνω κάτω στο σπίτι, κυρίως ανάμεσα στον Πάνο και τον Στέφανο, οι οποίοι τσακώθηκαν έντονα για την επιστροφή του Ιωάννη.

Τα «γαλλικά» του Στέφανου

Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες στην κουζίνα του MasterChef 5, όπου οι 21 διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν πιάτα για καλό σκοπό.

Η αγωνία «χτυπούσε» κόκκινο και στις δύο ομάδες, αφού στόχος τους ήταν γευστικά και προσεγμένα γεύματα. Δέκα λεπτά πριν το τέλος τις ομαδικής δοκιμασίας οι τόνοι ανέβηκαν στην μπλε ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος είπε στον Στέφανο ότι η δική του σούπα ήταν πιο πηχτή από τη δική του και εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και άρχισε τα… «γαλλικά»: «Ρε μ@@@@@ με κοροϊδεύεις; Η δική σου ήταν πιο πηχτή γιατί γέμισα εγώ με περισσότερο νερό. Εν πάση περιπτώσει με έχεις μπιπ τώρα… Τρελάθηκα με τον Κωνσταντίνο. Πολύ ομαδικό ρε.»

Νεύρα κι ο Τζιοβάνι

Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ο κατά τα άλλα ήρεμος Τζιοβάνι, ο αρχηγός της μπλε ομάδας, όταν συνειδητοποίησε ένα λάθος που παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Ο Στέφανος που ήταν υπεύθυνος για το ρύζι δεν είχε προσέξει ότι ο ατμομάγειρας δε λειτουργούσε εδώ και ώρα.

Όταν ο Τζιοβάνι του ζήτησε τον λόγο, είπε ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό αφού η συσκευή έδειχνε να λειτουργεί αλλά να μη μαγειρεύει. Μετά από παρέμβαση της παραγωγής είδαν ότι δεν είχε βγει από πίσω η ασφάλεια με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Το ατύχημα με τη μύγα και η αντίδραση του Τζιοβάνι

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλεσε ρουφιάνο τον Ηλία και ηγέτη τον Σάκη

Survivor: Αποχώρησε η Μαριάνθη κι όλοι αγκάλιασαν την Ελένη!

Survivor: Άγριος καβγάς με φωνές στην Μπλε ομάδα – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας – Ένταση Αλέξη με Ηλία

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY