Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι! – Δείτε τι ακολούθησε (vids)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα τους παίκτες του MasterChef. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν ορισμένα πιάτα, χωρίς όμως να γνωρίζουν ποιοι τα έφτιαξαν.

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι! – Δείτε τι ακολούθησε (vids)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα τους παίκτες του MasterChef. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν ορισμένα πιάτα, χωρίς όμως να γνωρίζουν ποιοι τα έφτιαξαν.

Οι τρεις διακεκριμένοι σεφ τους ανακοίνωσαν πως τα πιάτα έγιναν από πρώην συμπαίκτες τους και οι τέσσερις με την καλύτερη βαθμολογία θα επιστρέψουν στο σπίτι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την βαθμολογία των παικτών, στο MasterChef επιστρέφουν οι Μάγκυ Ταμπακάκη, Γωγώ Κωστάκη, Βασίλης Χατζόπουλος και Μάριος Βραχάτης.

Η βαθμολογία των πιάτων:

Μάγκυ Ταμπακάκη 61β.
Γωγώ Κωστάκη 53β.
Βασίλης Χατζόπουλος 48β.
Μάριος Βραχάτης 46β.
———————————————-
Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου 34β.
Κωνσταντίνος Σεφερίδης 32β.
Νικολέτα Ταβουλάρη 19β.

Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο MasterChef…

Η απίστευτη ατάκα του Αργύρη για τον Τζώρτζη!

Η επιστροφή της Μάγκυ Ταμπακάκη δεν άρεσε καθόλου στους διαγωνιζόμενους του MasterChef, οι οποίοι ξέσπασαν εναντίον της.

Ένας εξ αυτών που δεν μίλησε ήταν ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν το έκανε.

Ο Αργύρης Αγλαμίσης, ορμώμενος από τον μη σχολιασμό του Τζώρτζη, εκτόξευσε μια απίστευτη ατάκα. «Στον διαγωνισμό πλέον είναι τέσσερις οι κοπέλες. Η μία εξ αυτών φοράει παντελόνια που δεν τα τιμά, που ήθελε να αντιδράσει, αλλά δεν αντέδρασε, ο Τζώρτζης», ήταν το σχόλιό του.

Δείτε εδώ τι ειπώθηκε στο MasterChef…

Χαμός στο MasterChef: Έξαλλοι έγιναν με την Μάγκυ Ταμπακάκη!

Έξαλλοι έγιναν ορισμένοι διαγωνιζόμενοι του MasterChef με το γεγονός ότι επέστρεψε η Μάγκυ Ταμπακάκη. Η 35χρονη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε το παιδί της και πλέον γύρισε, μέσω της ψηφοφορίας.

«Δεχόμαστε ότι η Μάγκυ έχει πάρει τη μεγαλύτερη βαθμολογία… Εμένα αυτή η διαδικασία με βρίσκει αντίθετο από θέμα ηθικής και οπτικής. Η Μάγκυ έφυγε οικειοθελώς, οπότε για μένα προσωπικά δεν μου ταιριάζει οπτικά και ηθικά. Αν είχε μπει σε μια διαδικασία αποχώρησης, είχε μαγειρέψει και είχε φύγει, τότε θα το βούλωνα, θα το έραβα και δεν θα μίλαγα καθόλου.

Εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο, είναι η προσωπική μου γνώμη. Κάποιοι άνθρωποι εδώ έχουν δώσει αρκετές μέρες από τη ζωή τους και αγώνα για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν και σε αυτό το κομμάτι δεν με βρίσκει σύμφωνο. Στον ανθρώπινο κομμάτι, δεν το συζητάω καν. Και εγώ είμαι γονιός, έχω παιδιά, κι αν χρειαστεί οτιδήποτε θα είμαι κοντά στα παιδιά μου», είπε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο MasterChef…

Κόλαφος η Γωγώ κατά Τζώρτζη: «Μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω»!

Η Γωγώ Κωστάκη επέστρεψε στο MasterChef μετά τη χθεσινή ψηφοφορία και μπήκε πεισμωμένη να πετάξει εκτός διαγωνισμού τον Τζώρτζη Παπανικολάου. Αυτό, άλλωστε, το δήλωσε και στην κάμερα, ενώ χαρακτηριστική είναι και η σκηνή που οι δυο τους κάθονται δίπλα δίπλα και περίμεναν να δουν τον τρίτο υποψήφιο.

«Όταν ο Τζώρτζης έρχεται και μου δίνει το χέρι του γιατί είμαστε και οι δύο προτεινόμενοι σκέφτομαι “εντάξει, μας δουλεύεις τώρα”. Πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτό το σημείο που είμαστε… Και όπως ακριβώς την ώρα που μπήκα ξανά στον διαγωνισμό και μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω, έτσι και τώρα μου δίνει το χέρι του και θέλω ξανά το ίδιο. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό… Και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει», είπε η Γωγώ.

«Η αμήχανη χειραψία της Γωγούς ήταν λίγο απαθής. Εγώ σαν Τζώρτζης δεν έχω αλλάξει τη στάση μου ούτε στο σπίτι ούτε στην κουζίνα. Πιστεύω ότι η Γωγώ το έχει δει λίγο πιο ατομικό το επίπεδο, δεν ήταν έτσι. Είναι λίγο εγωιστικό αυτό, αλλά εγώ συνεχίζω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και σίγουρα η προσωπικότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη μαγειρική», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Δείτε όσα έγιναν μεταξύ τους στο MasterChef…

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY