Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef 2022: Ενθουσιασμένοι οι τρεις υποψήφιοι με το πιάτο αντιγραφής!

Δείτε το νέο επεισόδιο στο Star το βράδυ της Τρίτης 01/03 στις 21:00

MasterChef 2022: Ενθουσιασμένοι οι τρεις υποψήφιοι με το πιάτο αντιγραφής!

Ο Νικήτας Μπατσικούρας, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Mystery Box, ήταν εκείνος που επέλεξε τον συνδυασμό των υλικών αλλά και τον χρόνο μαγειρικής για τους συμπαίκτες του στο Tεστ Δημιουργικότητας.




Οι επιλογές του αποδείχτηκαν στρατηγικές, αφού τα περισσότερα μέλη της κόκκινης ομάδας φάνηκαν να δυσκολεύονται αρκετά με τα υλικά, που κλήθηκαν να διαχειριστούν.

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και η κάρτα ασυλίας βρίσκεται πια στα χέρια του. Οι διαγωνιζόμενοι, που δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, έχουν μια ευκαιρία ακόμα για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.


Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Χριστόφορος Κατσιάνας

Αναστασία Ντμίτρουκ

Στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος φέρνει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, που ενθουσιάζει τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Χριστόφορο Κατσιάνα κι Αναστασία Ντμίτρουκ, παρά τη δυσκολία του.

Συνταγή υψηλών απαιτήσεων για τους διαγωνιζόμενους, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY