Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Μας τρέλανε όλο αυτό το διάστημα! Ε, δεν πιάσαμε το φως και μας ήρθε και η μούντζα»!

Η Eurovision είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και όχι μόνο.

«Μας τρέλανε όλο αυτό το διάστημα! Ε, δεν πιάσαμε το φως και μας ήρθε και η μούντζα»!

Η Eurovision είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές και όχι μόνο.

Στην Ελένη, όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σημείωσε ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει ζητήσει τρεις φορές από την ΕΡΤ να πάει στη Eurovision με την Ελλάδα δίχως να λάβει θετική απάντηση, η Τίνα Μεσαροπούλου επισήμανε:

«Πολλές φορές το έχει κυνηγήσει και πάντοτε έτρωγε πόρτα από την ΕΡΤ, δεν την ήθελαν. Μάλιστα, είχε τοποθετηθεί και πολιτικά κάποια στιγμή ότι η κυβέρνηση η συγκεκριμένη που ελέγχει την ΕΡΤ, δεν την ήθελε. Ακούστηκε ότι ήθελε να πάει σε απευθείας ανάθεση, ενώ ήθελαν από την ΕΡΤ να πάνε σε διαγωνισμό με τρεις υποψηφίους. Τελικά, όμως, καταντήσαμε να πάμε σε ανάθεση».

«Είδαμε μια Ελένη Φουρέιρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή με αέρα νικήτριας, πριν καν ξεκινήσει να παίζει το κομμάτι. Και είδαμε από την άλλη μία Γιάννα Τερζή η οποία όλο αυτό το διάστημα μας τρέλανε «δεν μου δείχνουν το χέρι, δεν με πιάνει ο σκηνοθέτης, δεν έχω χρήματα από την ΕΡΤ να πάρω φωτορυθμικά…». Την ήξερε ποια είναι η κατάσταση πριν φύγει για τη Λισαβόνα. Πας να δώσεις ό,τι καλύτερο και από εκεί και πέρα όπου φτάσεις. Άλλωστε νομίζω ότι και η ΕΡΤ από μόνη της δεν αποσκοπούσε στην πρωτιά.

Μας έφαγε τόσες μέρες να ασχολούμαστε αν το χέρι θα είναι μπλε και πόσο μπλε και αν η μούντζα ανοίξει και αν θα πιάσουμε το φως… Ε, δεν το πιάσαμε το φως και μας ήρθε και η μούντζα κατευθείαν δηλαδή! Είναι η πρώτη φορά που την γκρίνια δεν την έκαναν οι δημοσιογράφοι, την είχα κάνει η ίδια. Είχε προκαταβάλει το κοινό».

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY