Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σοκάρει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Η ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν χρόνια, που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη.

Σοκάρει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος προσφέρει μοναδικές ερμηνείες μέσα από την σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου πρωταγωνιστεί αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στο παρελθόν που θα την άφηνε παράλυτη.

Επιπλέον, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου εξομολογήθηκε πως πονάει ακόμη κάθε μέρα και ότι η κατάσταση με την υγεία της δεν θα αλλάξει.
Σοκάρει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου – Όσα είπε

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει» είπε αρχικά η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα. Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει».

«Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό» πρόσθεσε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY