Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε τι ρόλο θα παίξει η κόρη της στο «Καφέ της Χαράς»

Όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός σχετικά με τη συμμετοχή της κόρης της στο γνωστό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε τι ρόλο θα παίξει η κόρη της στο «Καφέ της Χαράς»

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Αΐβάζης κι η Μαρία Κορινθίου είχαν γνωστοποιήσει τη συμμετοχή της κόρης τους, Ισμηνης, στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός προχώρησε σε ακόμα μια αποκάλυψη, καθώς το πρωί της Παρασκευής (26-02) μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και είπε τι ρόλο θα έχει η μικρή της πριγκίπισσα.

«Όμορφο είναι που η κόρη ακολουθεί τα βήματά μας. Υπερηφάνεια, ταυτόχρονα ανυπομονησία ταυτόχρονα κι ένα μάγκωμα. Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη, ήμασταν μαζί. Πήρε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει η Ισμήνη μαζί με εμάς. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι. Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι ένα σπουδαίο επάγγελμα. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει. Θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Για τα οικονομικά υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν. Δεν διαπραγματευτήκαμε. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια και θα εμφανιστεί σε έναν περίπου μήνα. Κάνει την εγγονή της Κανέλλας», δήλωσε συγκεκριμένα η γοητευτική ηθοποιός.

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ισμήνης τους, κάτι που γεμίζει με χαρά και ανυπομονησία τους γονείς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

House of Fame – Φοίβος: «Η Φουρέιρα με θεωρεί αυστηρό κριτή» (vid)

House of Fame La Academia: Απόψε το πρώτο Live στον ΣΚΑΪ – Η έκπληξη με Φουρέιρα (vid)

Η Ελένη Ράντου «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση

Survivor – Spoiler: Αλλάζει χαρακτήρα η Σοφία μετά την αποχώρηση της Ανθής

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY