Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μαρία Καλάβρια: Απάντησε στις φήμες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το ροζ βίντεο

Οι δηλώσεις για τον πρώην σύντροφό της.

Μαρία Καλάβρια: Απάντησε στις φήμες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το ροζ βίντεο

Η Μαρία Καλάβρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και αρχικά σχολίασε όσα συμβαίνουν στο Survivor, καθώς η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου είναι φίλη της.

Ακόμα, η επιχειρηματίας τοποθετήθηκε σχετικά με την είδηση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και φωτογράφιζε τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, υποστηρίζοντας πως έχει δείξει βίντεο από προσωπικές στιγμές τους στον νυν σύντροφό της.

Η Μαρία Καλάβρια διέψευσε αυτό το δημοσίευμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αφενός ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα το έκανε ποτέ και αφετέρου πως τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει.

«Ήταν ένα πράγμα που δεν ίσχυε, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο βίντεο και ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Οπότε εγώ ήμουν υποχρεωμένη ως Μαρία να βγω και να πω ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Η σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα μπορούσα να μην έχω τοποθετηθεί καθόλου.

Και να μην έχω μιλήσει, γιατί δεν μου αρέσει το όνομά μου να συνδέεται πλέον γιατί ο Δημήτρης έχει προχωρήσει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου. Όμως όταν τίθεται ένα τόσο σοβαρό θέμα και τον κατηγορούν για κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί, είμαι υποχρεωμένη και ηθικά απέναντι προς τον Δημήτρη να πω την πραγματικότητα», είπε η Μαρία Καλάβρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY