Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Είναι ο Μάνθος Φουστάνος του νησιού»: Απίστευτη ατάκα για τον Μάριο

"Μπράβο ταπεραμέντο, μπράβο σεξουαλικότητα"!

«Είναι ο Μάνθος Φουστάνος του νησιού»: Απίστευτη ατάκα για τον Μάριο

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο Survivor All Star και συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς φαίνεται, η Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με τον Μάριο Πρίαμο.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η τραγουδίστρια δε δίστασε να… αδειάσει στην κάμερα τον συμπαίκτη της.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω».




Όλο και περισσότερες πληροφορίες μαθαίνει η Ελευθερία για τα φλερτ του Μάριου Πρίαμου με παίκτριες του Survivor All Star. Πέραν της Καρολίνας, η Ελευθερία έμαθε πώς υπήρξε και άλλη παίκτρια που είχε σχέση μαζί του με την ίδια να βγαίνει εκτός ορίων. Το περιβόητο κολιέ που φοράει ο Πρίαμος την έχει ενοχλήσει αρκετά και δεν σταματά να το συζητά. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την πλευρά της, πήρε το πιάτο της ως ασπίδα προστασίας αφού ο Κύπριος αποδείχτηκε ο «Μάνθος Φουστάνος» του νησιού!




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY