Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μάνεσης στον Χάρη Λεμπιδάκη: «Πόση Πισπιρίγκου να αντέξω; – Τα μηχανάκια της AGB θέλουν στραβοκατσάβιδο»

Ο δημοσιογράφος σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη

Μάνεσης στον Χάρη Λεμπιδάκη: «Πόση Πισπιρίγκου να αντέξω; – Τα μηχανάκια της AGB θέλουν στραβοκατσάβιδο»

Στον Χάρη Λεμπιδάκη και το newspistol παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στη «μόδα» της σύγχρονης εποχής να μπαίνουν εμβόλιμα ενημερωτικές στήλες σε αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές.

Όπως είπε την αρχή την έκανε ο ίδιος πριν από χρόνια και η πορεία τον δικαίωσε στο όραμα που είχε.

«Πριν από χρόνια μου ήρθε η ιδέα για κάτι διαφορετικό, δεν ήξερα από infotainment, ήθελα να κάνω εναλλακτική ενημέρωση, χιούμορ, να στραπατσαριστούμε λίγο. Ξεκίνησα δειλά δειλά βγάζοντας τη γραβάτα. Η ενημέρωση μπορεί να είναι ο μπούσουλας, μπορεί να έχει και ψυχαγωγία, μπορεί να είναι εναλλακτική. Χωρίς να το ξέρουμε χαράξαμε την πορεία της πλειονότητας των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

«Έχω βρει τη χρυσή τομή, δείχνω πράγματα που θέλει ο τηλεθεατής αλλά δείχνω πράγματα που θέλω και εγώ. Δηλαδή πόση Πισπιρίγκου να αντέξω πάντα να δείχνω;».

Όταν τελειώνει η εκπομπή του τα Σαββατοκύριακα, νιώθει αν την επόμενη ημέρα έχει να περιμένει ανεβασμένα νούμερα τηλεθέασης; Ο ίδιος απαντά πως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα νούμερα πια δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή πρόβλεψη.

«Δεν έχω το ένστικτο αν την άλλη μέρα τα έχω πάει καλά. Όπως είναι οι τηλεθεάσεις δεν μπορεί να προβλέψεις κανείς. Παλιά το είχα, ήξερα τι μπορεί να έχει πιάσει ο οποιοσδήποτε. Τώρα πια τα μηχανάκια της AGB θέλουν στραβοκατσάβιδο, θέλουν καλό βίδωμα, αλλά έχει πάψει να με ενδιαφέρει» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Παραδέχτηκε ακόμη πως έχει κάνει λάθη στο παρελθόν και όποτε ένιωσε ότι έσφαλε βγήκε δημόσια και ζήτησε «συγγνώμη».

«Όσες φορές έχω κρίνει ότι έχω κάνει κάτι λάθος έχω βγει δημοσίως και έχω πει “συγγνώμη”. Όπως έλεγε και η γνωστή αοιδός, “ουδείς άσφαλτος”».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY