Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κρυφό ζευγάρι στο MasterChef;

Τα δάκρυα της Ηλέκτρας Τσουρουνάκη για τον Βασίλη Χατζόπουλο δημιούργησαν ερωτηματικά για τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Κρυφό ζευγάρι στο MasterChef;

Τα δάκρυα της Ηλέκτρας Τσουρουνάκη για τον Βασίλη Χατζόπουλο δημιούργησαν ερωτηματικά για τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef. Για κάποιους από την ομάδα Στη Φωλιά των Κου Κου βέβαια τα πράγματα ήταν πιο… ξεκάθαρα. Ένα κανάλι, μια γειτονιά, κάτι θα ξέρουν περισσότερο…

Γεγονός είναι πάντως πως το στόμα της Ηλέκτρας έσταζε μέλι κάθε φορά που μιλούσε για τον Βασίλη και πως είναι εκείνος που της κάνει εντατικά μαθήματα προκειμένου να καλύψει τα κενά που είχε στη μαγειρική. Τι κι αν ο Βασίλης ήταν «δάσκαλος» της όσο καιρό βρίσκονταν στο σπίτι του MasterChef, οι κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής βρήκαν ότι τον ξεπέρασε στο πιάτο που παρουσίασε και ο Βασίλης βρέθηκε εκτός με την Ηλέκτρα να μένει πίσω και και κλαίει για την αποχώρηση του.

«Μήπως κάτι άφησε πίσω του ο Βασίλης φεύγοντας» σχολίασε ο Γιώργος Κρικοριάν βλέποντας το απόσπασμα με τα δάκρυα της Ηλέκτρας. «Την καρδούλα του εννοείς;» ρώτησε η Μαριλού Ρεπαπή. «Εσύ πας στο -2 και τα βλέπεις τα πράγματα στο μοντάζ. Τα έχει ο Βασίλης με την Ηλέκτρα;» ρώτησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Είναι ξεκάθαρο» απάντησε η Χρύσα Κατσαρίνη. «Αυτό που βλέπω εγώ από το επεισόδιο, μου φαίνεται μια πολύ καλή σχέση δύο ανθρώπων, άντρας – γυναίκα, ε εντάξει δεν νομίζω να υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κρικοριάν και ο νοών νοείτω.

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY