Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Η Τζωρτζίνα μίλησε. Θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε»

Συγκινήθηκε με την απόφαση του δικαστηρίου και ξέσπασε εναντίον όσων προσπάθησαν να αθωώσουν τη μητέρα που κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία της μεγαλύτερης κόρης της

Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Η Τζωρτζίνα μίλησε. Θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε»

Ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας, με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρίθηκε η μητέρα από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μια υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε και ασχολείται ο Πέτρος Κουσουλός διεξοδικά.

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για αυτό το παιδί, γιατί δικαιώνεται και συγκινούμαι τώρα. Εγώ έκανα το χρέος και συνεχίζουμε την έρευνα. Έχω ζήσει τη βρωμιά της υπόθεσης αυτής. Η Τζωρτζίνα έφυγε από τα χέρια της ίδιας τους της μάνας. Η τροφός, η προστάτιδα αυτού του παιδιού, η μητέρα που έπρεπε να το προσέχει,, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, το κατέστησε τετραπληγικό, ενώ ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι και το δολοφόνησε για λόγους εκδίκησης. Το κίνητρο ήταν απλό, ο Δασκαλάκης. Για να τον εκδικηθεί, η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός.

«Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα»
«Τα άλλα παιδιά τι έπαθαν; Τα πήρε η μάγισσα. Κατά τη δικαστική απόφαση, την πρωτόδικη, είναι Μήδεια, κατά τη δικαιοσύνη, μην παρεξηγηθώ. Σήμερα αποκαταστάθηκε η τάξη. Σε αυτήν την ιστορία έχουν λοιδορηθεί πάρα πολλοί άνθρωποι. Αποκαταστάθηκε η τιμή και το κύρος όλων των γιατρών που κατέθεσαν. Πραγματικά ντρέπομαι για όλους όσοι, συντάχθηκαν με τη μεριά της κατηγορουμένης», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Η αλήθεια στο τέλος λάμπει. Η αλήθεια μίλησε μέσω της Τζωρτζίνας που εκεί που είναι, πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί ανοίγει τον δρόμο να δικαιωθούν και οι αδερφές της, η Μαλένα και η Ίριδα», είπε.

«Είχε χειραγωγήσει τους πάντες, θα ακούσετε πράγματα που θα φρίξετε με αυτά που θα ακούσετε», δήλωσε και συνέχισε για όσους τάχθηκαν με το μέρος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Να δούμε τι θα καταθέσουν στο δεύτερο δικαστήριο. Φοβούνται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα κινηθεί εναντίον τους. Συνασπίζονται για να σώσουν τον πωπό τους. Αν είχε σωθεί η Μαλένα, η Τζωρτζίνα θα ζούσε σήμερα. Αν μας βλέπει ο υπουργός Δικαιοσύνης, σήμερα πρέπει να διαταχθεί πειθαρχική έρευνα για όλους αυτούς. Δεν έχω παρουσιάσει ακόμα ούτε το 1/10 αυτής της ιστορίας. Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι το μεγάλο για όλους αυτός. Η κ. Τσάκωνα, η ιατροδικαστής, ενημερώνεται ότι κατέληξε ένα παιδί και δεν πήρε καν τον ιατρικό φάκελο να δει τι συνέβη».

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα γιατί η Τζωρτζίνα αποδείχτηκε πιο δυνατή, μέσω της δολοφονίας της, θα δικαιώσει και τα άλλα δύο παιδιά. Έχουν γίνει εξωπραγματικά πράγματα».




«Είμαι πολύ θυμωμένος»
«Είμαι πολύ θυμωμένος, γιατί τα παιδιά δεν πρέπει να δολοφονούνται. Πόσο άτυχη ήταν η Τζωρτζίνα που είχε μια τέτοια μάνα; Πόσο άτυχο ήταν αυτό το παιδί και πόσο υπέφερε; Έχω βίντεο πριν από την εισαγωγή της στο Καραμανδάνειο, ήταν μέσα στην τρελή χαρά. Πόσα βίωσε, τι έχει ζήσει σε αυτό το σπίτι. Υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι μπορεί να ήταν μπροστά στη δολοφονία της Ίριδας. Έχει πολύ ψωμί αυτή η ιστορία», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ετερόκλητες δυνάμεις συνασπίστηκαν προκειμένου να κάνουν το μαύρο άσπρο. Αυτό ζήσαμε. Άνθρωποι που έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους. Παιδιά δεν έχετε; Τι ψυχή θα παραδώσετε και γιατί το κάνετε όλο αυτό; Για ποιον λόγο; Να κάνουν το μαύρο ασπρο; Μεγάλο μπράβο σε συγκεκριμένα πρόσωπα, στους 60 μάρτυρες που κατέθεσαν, στον Ανδρέα Ηλιάδη, στον Νίκο Ράικο που ανίχνευσε την κεταμίνη και τους αποστόμωσε όλους στο δικαστήριο, στον γιατρό Χασαπόπουλο που επανέφερε την Τζωρτζίνα και σε όσους δεν κάφμθηκαν από το πρωτοφανές μπούλιγνκ και σλάπινγκ που επιχείρησε να κάνει η κατηγορούμενη και ο συνήγορός της», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY