Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Καταπέλτης η Χριστίνα Δελλή: «Ένας άλλος άνθρωπος, είχε εμμονή μαζί μου»

"Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήθελε να γίνει μάνατζερ μου" αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Δελλή.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Καταπέλτης η Χριστίνα Δελλή: «Ένας άλλος άνθρωπος, είχε εμμονή μαζί μου»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το πόρισμα – φωτιά της αρμόδιας Αρχής για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» θέλησε να μιλήσει η τραγουδίστρια Χριστίνα Δελλή στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Tlive το μεσημέρι της Παρασκευής στον Alpha.

Η λαϊκή τραγουδίστρια γύρισε όμως πίσω στον χρόνο και τον… άλλον άνθρωπο που γνώρισε στο πρόσωπο που της είχε δείξει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανιζόταν εκείνη. «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Άλλος Άνθρωπος, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα πω για τον δικό μας άνθρωπο, των μπουζουκιών, εκείνον ο οποίος διασκέδαζε και ερχόταν στο μαγαζί όπου προσπαθούσε να κατακτήσει ακόμα και άλλες παρέες. Δηλαδή ας πούμε ότι έκανε μέσα στο μαγαζί δημόσιες σχέσεις. Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι, μιλούσε με τον κόσμο και είχε μια εμμονή με μένα στο να ζητάει από μετρ να πηγαίνω συνέχεια στο τραπέζι του, να με βλέπει και να μιλάει μαζί μου».

«Ήθελε να γίνει μάνατζερ μου και κάποια στιγμή με είχε εκνευρίσει όλο αυτό και λίγο απέφευγα την κατάσταση γιατί τότε κοίταγα πως θα πληρωθούν τίμια αυτοί που δουλεύουν μέσα στο μαγαζί. Τραγουδούσα στο πάλκο και δεν είχα δηλαδή τον χρόνο ώστε να κάτσω μαζί του, να μου πει την σκοτεινή του πλευρά και ό,τι είχε στο μυαλό του. Κάποια στιγμή του είχα πει ότι δεν ήθελα μάνατζερ και μέχρι εκεί του είχα δώσει το περιθώριο να με γνωρίσει».

«Επέμενε όμως, ερχόταν στο μαγαζί, έκλεινε το τραπεζάκι του και έβλεπα στη λίστα το όνομα Πολυχρονόπουλος. Χόρευε τα ζεϊμπεκάκια του, έκανε τις δημόσιες σχέσεις του, πέταγε τα λουλουδάκια του και έβλεπα γενικά έναν κοσμικό άνθρωπο που δεν μπορούσα καθόλου να φανταστώ ότι θα προκύψουν τέτοια πράγματα. Ήταν γαλαντόμος ποτέ, ανοιχτοχέρης και καλόκαρδος προς όλους εμάς. » πρόσθεσε η Χριστίνα Δελλή, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY