Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

Η αιχμηρή απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και -μεταξύ άλλων- μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν στη δουλειά της.

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω.

Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», είπε -μεταξύ άλλων- η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι – που είχε συνεργαστεί μαζί της στον Alpha – ανέφερε στον αέρα του «Mega Καλημέρα» πως η παρουσιάστρια πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής της, καθώς κάθε φορά της γυρίζει μπούμερανγκ.

«Θέλω να πω κάτι γιατί εγώ έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι εντάξει είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς κάτι. Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Θέλεις λόγω ηλικίας, λόγω εγχειριδίου…

Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος από αυτό που ήταν γιατί είμαστε άνθρωποι κι όλοι κάνουμε λάθη», ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στις δηλώσεις που έκανε η Φλορίντα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Γεια σου», σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε για την ίδια η Φλορίντα Πετρουτσέλι στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», είπε χαρακτηριστικά για την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Σχετικά με όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν, η παρουσιάστρια απάντησε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY