Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Kitchen Lab»: Συνταγές που θα μας ταξιδέψουν σε Ευρώπη και Αμερική

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

«Kitchen Lab»: Συνταγές που θα μας ταξιδέψουν σε Ευρώπη και Αμερική

Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Ιανουαρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές που θα μας ταξιδέψουν σε Ευρώπη και Αμερική και θα μας συστήνουν γεύσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 16:40.

Μια Αμερικανιά, ένα club sandwich, αλλά σε Caesar Salad εκδοχή, οπότε συνδυάζουμε Νέα Υόρκη με Μεξικό, από όπου προέρχεται η Caesar, σερβιρισμένο με τηγανητές πατάτες είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Αυτό το club ανατρέπει τα δεδομένα και την πεπατημένη των club, αφού με μικρές τσαχπινιές δημιουργεί κάτι εντελώς καινούργιο που θα σας εντυπωσιάσει. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα poke bowl που προέρχεται από τη Χαβάη και θα το φτιάξει στη vegan του εκδοχή, δίνοντάς του μια νέα καταπληκτική διάσταση. Το poke bowl είναι ένα πολύ φίνο μπολ που συνήθως περιέχει μια βόμβα βιταμινών και εκείνος του προσθέτει vegan nuggets, δίνοντας μια τραγανή υφή στο πλούσιο περιεχόμενο του. Για επιδόρπιο επιλέγει κάτι ανυπέρβλητα νόστιμο και λαχταριστό, ένα γλυκό που συνδυάζει με τον πιο απρόσμενα επιτυχημένο τρόπο δύο υπέροχα γλυκά, το προφιτερόλ και το μπανόφι και παραδίδει κάτι που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο. Σε αυτόν τον αψεγάδιαστο συνδυασμό του προφιτερόλ με το μπανόφι, συναντώνται Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία, χώρες προέλευσης αυτών των γλυκών.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο είναι χαρακτηριστικότατο παράδειγμα του ρητού «τα φαινόμενα απατούν». Κι αυτό γιατί θα παραδώσει τρεις συνταγές που όταν τις ακούσετε, δε θα φαντάζεστε με τίποτα την ευκολία της παρασκευής τους – ούτε καν όταν τις δείτε ολοκληρωμένες δεν θα μπορείτε να πιστέψετε με πόση ευκολία φτιάχτηκαν.

Ένα τέλειο ορεκτικό, σπιτική μοτσαρέλα με 2 μόλις υλικά, αφού θα ετοιμάσει από την αρχή το υπέροχο τυρί που όλοι αγαπάμε, προτείνει για ορεκτικό. Το σερβίρει σε πιατέλα με τη μοτσαρέλα κομμένη στη μέση, με ντοματίνια, ρόκα, φύλλα βασιλικού, ανθό αλατιού, ελαιόλαδο και κρέμα βαλσάμικο. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα φαγητό με πλεξούδες και μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ, που θα είναι έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα. Αυτό το φαγητό είναι ανυπέρβλητο, θα λιώνει στο στόμα και θα αναδείξει κάθε στοιχείο από τα υλικά που θα του βάλει ο Άκης, με τον καλύτερο τρόπο. Σερβίρει με τριμμένη παρμεζάνα. Για επιδόρπιο προτείνει μια τούρτα healthy με αραβικές πίτες ολικής άλεσης, πανεύκολο, εντυπωσιακότατο και πραγματικά πεντανόστιμο, το οποίο σερβίρει με φρούτα του δάσους, καρύδια, μέλι και δυόσμο.

Δείτε το trailer εδώ

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY