Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Kitchen Lab»: Συνταγές με φαντασία και δημιουργικότητα

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

«Kitchen Lab»: Συνταγές με φαντασία και δημιουργικότητα

Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα ιδιαίτερο μενού προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 04 Νοεμβρίου στις 16:40 , στο οποίο συνδυάζει τρία πολύ κοινά φαγητά – μία σούπα, μια πίτσα και ένα κέικ- που όμως συνθέτουν ένα φανταστικό μενού.

Η σούπα θα είναι με γλυκοπατάτα και τυρί κρέμα, η πίτσα θα είναι ναπολιτάνα με δικιά σας χειροποίητη ζύμη και το κέικ θα είναι με μήλο και σοκολάτα. Η επιτομή της νοστιμιάς, πίσω από 3 απλές συνταγές που θα φτιάξετε εύκολα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Η σούπα γλυκοπατάτας με τυρί κρέμα είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή και η σούπα είναι έτοιμη σε λιγότερο από μία ώρα και δημιουργεί ένα πολύ χορταστικό γεύμα. Πασπαλίζει με ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, θυμάρι και σερβίρει.

Για κυρίως γεύμα επιλέγει μια πίτσα ναπολιτάνα με δική του ζύμη και απογειώνει την γευστική εμπειρία στα ύψη. Σερβίρει με φύλλα βασιλικού, ελαιόλαδο και πιπέρι. Για γλυκό ετοιμάζει ένα φανταστικό κέικ με μήλο με σοκολάτα, δύο υλικά που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και σερβίρει με λιωμένη κουβερτούρα, τριμμένα καρύδια και φύλλα δυόσμου.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα Kitchen Lab στις 16:40 με πολλή φαντασία στις συνταγές του, χωρίς όμως περίπλοκες παρασκευές αλλά με εξυπνάδα και δημιουργικότητα.

Το μενού ανοίγει με ρολάκια με scrambled eggs και ο Άκης μας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε πολύ δημιουργικά μια απλή παρασκευή όπως είναι τα scrambled eggs, απογειώνοντας την και δημιουργώντας την ιδανική συνταγή για πρωινό, για brunch ή ακόμα και για ένα ελαφρύ κυρίως γεύμα. Μοιράζει τα scrambled eggs σε δύο αραβικές πίτες, βάζει τριμμένη μοτσαρέλα, πιπέρι, γαλοπούλα, τυλίγει σε ρολάκι, κόβει σε κομμάτια και σερβίρει με ρόκα, ντοματίνια, ελαιόλαδο και αλάτι. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ζυμαρικά με κιμά και λαχανικά, μια συνταγή που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού θα δείτε πόσο εύκολα μπορεί ένα φαγητό να γίνει απόλυτα λαχταριστό με λίγα μόλις υλικά και ελάχιστη διαδικασία. Τα σερβίρει με παρμεζάνα και πιπέρι. Για επιδόρπιο επιλέγει να φτιάξει ένα ραβανί με κομμάτια σοκολάτας, αποδίδοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα μέσα από τον συνδυασμό του σιροπιαστού με την σοκολάτα. Κόβει σε κομμάτια και σερβίρει με παγωτό και δυόσμο.

Δείτε το trailer εδώ

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY