Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Kitchen Lab»: Συνταγές με έντονη ελληνικότητα αλλά και γευστικές προτάσεις για μια ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη

Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Μαρτίου στις 16:40

«Kitchen Lab»: Συνταγές με έντονη ελληνικότητα αλλά και γευστικές προτάσεις για μια ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη

Σαββατοκύριακο, 02 και 03 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Με ένα μενού που έχει έντονη ελληνικότητα καλωσορίζει την Άνοιξη ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 02 Μαρτίου στις 16:40, παρουσιάζοντας ένα επεισόδιο με φόντο γευστικές στιγμές από την ελληνική παρέα.

Σουβλάκια κοτομπέικον, λαχταριστά και πάντα επίκαιρα, μια λιχουδιά που συνήθως την τρώμε έξω, όμως εκείνος μας δείχνει πως να την ετοιμάσουμε πανεύκολα, είτε για ορεκτικό, είτε για κυρίως, είτε για πάρτι, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού, το οποίο σερβίρει με BBQ sauce και φρέσκια ρίγανη. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει σκιουφιχτά με χοιρινό ψαρονέφρι και τυρί κρέμα, ταξιδεύοντάς μας νοητά κάπου προς Κρήτη, αλλά όπως και να έχει αυτό το φαγητό θυμίζει ελληνικά οικογενειακά μεσημεριανά τραπέζια και είναι πεντανόστιμο, πολύ χορταστικό και πανεύκολο, σερβιρισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γραβιέρα. Για επιδόρπιο ο Θεσσαλονικιός Άκης επιλέγει το απόλυτο Θεσσαλονικιώτικο γλυκό, τα τρίγωνα Πανοράματος, που εκείνος αυτήν τη φορά σας τα δείχνει με κρέμα σοκολάτας.

Την Κυριακή 03 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 το οποίο τιμά την Τσικνοπέμπτη, αφού μετράμε λίγες μέρες ακόμη για την απόλυτη στιγμή ψησίματος όλης της χρονιάς. Έτσι, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό το γεύμα που μπορείτε εύκολα να κάνετε στο σπίτι σας, χωρίς πολύ κόπο αλλά μόνο με σωστό τρόπο.

Μια σαλάτα με κοτόπουλο και ψητές αραβικές πίτες για να συνοδεύσει το πιο κρεατένιο γεύμα, μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο, αλλά και για κυρίως, αν ακολουθείτε μια πιο προσεκτική διατροφή. Όπως και να έχει, όποιος και αν είναι ο γαστρονομικός σας χαρακτήρας, αυτή η σαλάτα σας κάνει. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ συνεχίζει το αφιερωμένο στην Τσικνοπέμπτη γεύμα του με την απόλυτη συνταγή για ψησταριά, τα παϊδάκια, τα οποία εκείνος τα κάνει από προβατίνα και τα σερβίρει με πατάτες τηγανητές, ψωμί και χωριάτικη σαλάτα. Αλλά και το γλυκό, ο Άκης το φτιάχνει στο κλίμα της Τσικνοπέμπτης, αφού σκέφτηκε να αξιοποιήσει την ψησταριά του και για το επιδόρπιο. Έτσι, ετοιμάζει έναν ψητό ανανά με παγωτό, πολύ λαχταριστό, θρεπτικότατο και πολύ ευφάνταστο. Σπάει μπισκότα σε πιάτο, βάζει ένα κομμάτι ανανά από πάνω και σερβίρει με παγωτό, σιρόπι και φύλλα δυόσμου.

Δείτε το trailer εδώ :

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY