Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Kitchen Lab»: Nηστίσιμες αλλά και πολύ εντυπωσιακές συνταγές

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

«Kitchen Lab»: Nηστίσιμες αλλά και πολύ εντυπωσιακές  συνταγές

Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Απριλίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Nηστίσιμες συνταγές τώρα που είμαστε στην καρδιά της Σαρακοστής, αλλά και μια all time classic συνταγή, την απόλυτη εκδοχή της οποίας πρέπει να έχετε όλοι στην κατοχή σας παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 13 Απριλίου  στις 16:40.

Ξεκινάει το μενού του Σαββάτου με ταραμοκεφτέδες, αξιοποιώντας ένα υλικό που το τρώμε σχεδόν αποκλειστικά σε μορφή σαλάτας, όμως υπάρχουν και άλλοι ευφάνταστοι τρόποι να το χρησιμοποιήσουμε και σερβίρει με φέτες λεμονιού και ψιλοκομμένο άνηθο. Για κυρίως γεύμα συνεχίζει με μακαρόνια με κιμά, αυτήν την ανεπανάληπτη συνταγή που σε κανέναν δεν περνάει αδιάφορη, και την απογειώνει  με απλά μυστικά. Για επιδόρπιο, ο Άκης δείχνει το απόλυτο σιροπιαστό, ένα γαλακτομπούρεκο, στη νηστίσιμή του όμως εκδοχή, για να σας προσφέρει και μια ακόμη εναλλακτική, ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή.

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 το οποίο είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό, αφού όλες του οι συνταγές θα σας ενθουσιάσουν, θα σας εκπλήξουν και θα σας κάνουν να αναρωτιέστε που ακόμα μπορεί να φτάσει με την φαντασία του και την αστείρευτη δημιουργικότητά του.

Πουγκάκια με κοτόπουλο, ένα πολύ εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα απλό ορεκτικό που θα ξεχωρίσει στο τραπέζι σας ενώ εσείς θα το έχετε ετοιμάσει με πολύ εύκολο τρόπο, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής και σερβίρει με φύλλα ρίγανης. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει χταπόδι με μαυρομάτικα στη χύτρα ταχύτητας, ένα πολύ θρεπτικό και ταυτόχρονα πεντανόστιμο φαγητό που είναι «ό,τι πρέπει» για να τονώσετε τον οργανισμό σας, στην περίοδο της νηστείας και όχι μόνο. Σερβίρει με άνηθο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο. Για γλυκό, ο Άκης επιλέγει να μας δείξει κάτι πολύ ξεχωριστό, μια τούρτα κοκ, όπως αυτά τα  μικρά γλυκάκια που μας ξετρελαίνουν, σε μια μεγάλη όμως εκδοχή για να μοιραστούμε την απόλαυση με όλη την οικογένεια.

Δείτε το trailer εδώ

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY