Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Kitchen Lab»: Νέες γεύσεις, καινούργιες συνταγές, νέες συνήθειες

Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 16:40

«Kitchen Lab»: Νέες γεύσεις, καινούργιες συνταγές, νέες συνήθειες

Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Ιανουαρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Ένα επεισόδιο που αποτελεί μια εμπειρία από μόνο του, αφού μας συστήνει νέες γεύσεις και μας μαθαίνει καινούργια πράγματα από συνταγές μέχρι συνήθειες, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 16:40.

Μια κορεάτικη ομελέτα, την tornedo, πολύ ιδιαίτερη και διαφορετική από τα δικά μας δεδομένα, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Πρόκειται για ένα ethnic φαγητό, με την ομελέτα πασπαλισμένη με θυμάρι και πιπέρι να αγκαλιάζει το σχήμα από το ρύζι, που προσδίδει ένα άλλο επίπεδο γεύσης στο τραπέζι σας και αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε. Για κυρίως γεύμα, ετοιμάζει ένα vegan φαγητό, σουβλάκια μανιταριών, που είναι ό,τι πρέπει για μια vegan πρόταση για την παρέα σας που δεν θα της λείπει τίποτα σε γεύση αλλά ούτε και σε βιταμίνες. Σερβίρει με τηγανητές πατάτες και πιτούλες καλαμποκιού. Για γλυκό ο Άκης προκρίνει την απόλυτη αμερικανιά των κέικ, το carrot cake, το οποίο είναι ανάρπαστο στη μακρινή ήπειρο, όμως εδώ το έχουμε για πιο εναλλακτική επιλογή ή κάτι που κάνουμε μια στις τόσες. Εκείνος σας δείχνει πώς αυτή η συνταγή είναι τόσο απλή και τόσο εύκολη που δεν έχετε κανέναν λόγο να μην την συμπεριλάβετε στις συνταγές που ετοιμάζετε όλη την ώρα.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο αναδεικνύει και συνδυάζει κάποιες σταθερές αξίες της γαστρονομίας, με τον δικό του πάντα τρόπο.

Ένα τέλειο ορεκτικό, το οποίο συνδυάζει δύο σταθερές αξίες που ενώνονται σε μία, αφού συνδυάζει πίτσα και σάντουιτς και φτιάχνει το πιο νόστιμο pizza sandwich που μπορείτε να φανταστείτε. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ζυμαρικά με τόνο και κρέμα
και απογειώνει την έννοια ενός πιάτου με ζυμαρικά, δημιουργώντας ένα φαγητό που θα λατρέψουν όλοι, σερβιρισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για γλυκό φτιάχνει τα απόλυτα brownies με σοκολάτα γάλακτος, στα οποία αναδεικνύει την σταθερή αξία του brownie και συνδυάζει τέλεια τα υλικά του για το καλύτερο σοκολατένιο αποτέλεσμα ever. Σερβίρει με λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος και αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο.

Δείτε το trailer εδώ:

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY