Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Kitchen Lab»: Φίνο μενού, χειμωνιάτικες συνταγές

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

«Kitchen Lab»: Φίνο μενού, χειμωνιάτικες συνταγές

Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Ένα πολύ ζεστό μενού, που περιλαμβάνει συνταγές χειμωνιάτικες, πλούσιες σε γεύση, θρεπτικά συστατικά και πολύ χορταστικές προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 16:40.

Ένα γευστικό ορεκτικό, μια ζεστή πατατοσαλάτα με αυγά, που ταιριάζει απόλυτα σε πιο χειμερινές περιστάσεις αλλά στέκεται, ακριβώς επειδή είναι ζεστή, και σαν κυρίως γεύμα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα σερβίρει ένα μοσχαρίσιο συκώτι στο τηγάνι, με φέτες λεμονιού και ρίγανη ξερή, πάρα πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, εύκολο και πεντανόστιμο. Για επιδόρπιο ετοιμάζει ένα σαραγλί με φιστίκια Αιγίνης και ινδοκάρυδο, ένα σιροπιαστό γλυκό, το οποίο αποτελεί μια εκδοχή του μπακλαβά σε μια εναλλακτική πρόταση που θα προσδώσει άλλη διάσταση στο τραπέζι σας.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα Kitchen Lab στις 16:40 που είναι πολύ εκλεπτυσμένο και φίνο, αφού και οι τρεις συνταγές του μενού έχουν από μια φινετσάτη τσαχπινιά να προσδώσουν.

Το μενού ανοίγει με ένα σούπερ ορεκτικό, μια σαλάτα με ψητά μανιτάρια, μανούρι, ρόδι και κουκουνάρι, όχι μια κοινή σαλάτα αλλά μια σαλάτα εντυπωσιακή για κάθε εορταστική περίσταση, γεμάτη σε γεύση και πολύ όμορφη. Για κυρίως γεύμα επιλέγει την επιτομή της Γαλλικής γαστρονομίας, ένα θεσπέσιο μοσχαράκι  μπουργκινιόν στην χύτρα ταχύτητας, ένα φαγητό που, ενώ φαντάζει και στην πραγματικότητα είναι χρονοβόρο, ο Άκης σας δείχνει με ποιον τρόπο μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από μια ωρίτσα και να το έχετε στο πιάτο σας με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Για επιδόρπιο προτείνει μια πολύ αγαπημένη του εκδοχή των μελομακάρονων, με βρόμη και λιναρόσπορο. Είναι μια συνταγή πολύ θρεπτική, πιο υγιεινή από αυτήν των κλασικών χριστουγεννιάτικων γλυκών και πραγματικά πολύ ιδιαίτερη.

Δείτε το trailer εδώ

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY