Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κινείται νομικά η Νικολέττα Καρρά εναντίον της Acun Medya!

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης ταξίδεψαν στο Κάιρο με το Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη.

Κινείται νομικά η Νικολέττα Καρρά εναντίον της Acun Medya!

Η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης ταξίδεψαν στο Κάιρο με το Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε όλο το παρασκήνιο σχετικά με την πρόταση που είχε για να μπει στο Survivor, ενώ ο σύζυγός της αποκάλυψε πως θα κινηθούν νομικά εναντίον της Acun Medya γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνθρωποι της παραγωγής παραβίασαν τη συμφωνία τους.

«Κάναμε ένα ραντεβού και μπήκα στη διαδικασία να το σκέφτομαι. Τηλεφώνησα στον άνθρωπο της παραγωγής που είχα συνεννοηθεί μαζί του, ένα 24ωρο μετά, και τον ενημέρωσα ότι το σκέφτηκα και με ενδιαφέρει. Μάλιστα, τα βρήκαμε και πάρα πολύ εύκολα και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που έπρεπε να συμφωνήσουμε. Από τη μέρα που κάναμε το ραντεβού, υποτίθεται θα φεύγαμε σε δέκα μέρες. Έκανα όλα τα ιατρικά τεστ, με είδαν δύο ψυχολόγοι… Έκανα και εμβόλια, τα οποία μου προκάλεσαν πυρετό για δύο μέρες και σε τρεις μέρες θα φεύγαμε. Την ημέρα της υπογραφής πήρα ένα μήνυμα ότι προς το παρόν παγώνει.

Στην ερώτησή μου πότε θα έχουμε νέα και αν θα φύγουμε τελικά, δεν είχα απάντηση. Για το πότε θα έχουμε νέα μου είπαν σε δύο-τρεις εβδομάδες. Οπότε εγώ μπήκα ξαφνικά σε μια διαδικασία δύο-τρεις εβδομάδες να περιμένω ενημέρωση από την παραγωγή. Ήμουν 20 μέρες σε αναμονή, με “παγωμένο” πρόγραμμα, ώσπου ξαφνικά έμαθα από τρίτο άτομο ότι οι νέοι παίκτες έχουν ξεκινήσει για το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ενώ εγώ υπήρξα πολύ συνεπής και ήμουν σε αναμονή και έκανα όλα όσα χρειάζονταν, δεν εξέλαβα την ίδια συνέπεια από τους άλλους.

Θα προτιμούσα από την πρώτη στιγμή που γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί, να με αποδεσμεύσουν και μένα από όλο αυτό γιατί εγώ ήμουν και περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες που έβαλαν μέσα δεν είναι σίγουρα αυτό που περιμένανε να μπουν, όταν συζητήσανε για μένα και για έναν άλλον συνάδελφο. Επίσημα, ακόμα και τώρα, δεν μου έχει απαντηθεί. Η τελευταία φορά που μπόρεσα και μίλησα με την παραγωγή και παρόλο που ήξερα ότι οι παίκτες βρίσκονται στον δρόμο ήταν ότι “δεν έχουμε ενημέρωση”. Και τους λέω τι εννοείται όταν λέτε ότι δεν έχετε ενημέρωση;», είπε η Νικολέττα Καρρά.

«Έκανα μια επικοινωνία εγώ μαζί τους, κατευθείαν με την παραγωγή. Τους έκανα κάποιες ερωτήσεις για το πώς και γιατί… Και να μην έχει υπογραφεί μια γραπτή συμφωνία, έχει γίνει μια προφορική συμφωνία, την οποία αυτοί παραβίασαν. Τους έδωσα τη δυνατότητα να το επιλύσουμε φιλικά, αλλά όπως είδα δεν έχουν ακόμα τη φιλική διάθεση να έρθουν να συζητήσουμε και να τους κάνω κάποιες προτάσεις και να μου πουν και τι έγινε. Δεν έχω δει αυτή τη διάθεση και γι’ αυτό θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον τους», είπε ο Φώτος Πιττάτζης.
Δείτε όσα είπαν η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης…

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY