Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Όποιος πιαστεί με κινητό, θα τον διώξουμε»: Κινδυνεύουν με αποβολή Ασημίνα και Δαλάκα στο Survivor

Ο Ατζούν έχει θέσει ορισμένους κανόνες, οι οποίοι δεν αλλάζουν και οφείλουν να είναι αυστηροί και η χρήση κινητού είναι κάτι που απαγορεύεται ρητά.

«Όποιος πιαστεί με κινητό, θα τον διώξουμε»: Κινδυνεύουν με αποβολή Ασημίνα και Δαλάκα στο Survivor

Χαμός στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star με την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη!

Στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει ότι έπιασε παίκτη με κινητό και έδωσε το όνομά του προκαλώντας χαμό στο συμβούλιο και οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη απειλούσαν με αποχωρήσεις!

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε» λέει ο Νίκος Μπάρτζης και ακούγεται να λέει το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Οι παίκτες ξεσπούν, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια που λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», ενώ τον ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.




Όμως η παίκτρια που πήγε στη ζούγκλα με το κινητό ανά χείρας δεν είναι μόνο η Ασημίνα αλλά και ακόμα μία παίκτρια… Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι η… Κατερίνα Δαλάκα!

Εκεί οι παίκτες και των δύο ομάδων ξεσηκώνονται, ενώ οι Μπλε φαίνεται να αποχωρούν από το συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο τους πλέον θα υποστούν τις συνέπειες και όλα δείχνουν ότι ίσως αποβληθούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Βασικό στοιχείο σε όλο αυτό είναι το γεγονός πως καμία από τις δύο δεν θα προσπαθήσει να αρνηθεί τι συνέβη και θα παραδεχθούν σε όλους πώς πράγματι έπιασαν κινητό τηλέφωνο στα χέρια τους, στην προσπάθειά τους να δείξουν πως παραμένουν τίμιες ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ο Ατζούν έχει θέσει ορισμένους κανόνες, οι οποίοι δεν αλλάζουν και οφείλουν να είναι αυστηροί και η χρήση κινητού είναι κάτι που απαγορεύεται ρητά και τιμωρείται με αποβολή, όπως έχει εξηγήσει. Επομένως, αυτή είναι η μόνη λύση που μπορεί να δοθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Άρα, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβάλλονται από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY