Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: Ο Ευτύχης/Στάθης συνεχίζει να αλληλογραφεί με την Βιολέτα/Αντιγόνη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, στις 23:15. Δευτέρα 14.05.18 65ο επεισόδιο ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μηνάς ψάχνει να βρει οικιακή βοηθό και βάζει μια αγγελία με τρελές απαιτήσεις. Η Ιουλία – θορυβημένη από τη σχέση Λουκίας-Αντώνη - τρομάζει την Πηνελόπη λέγοντάς της ότι ο Αντώνης δεν είναι καλά και η Πηνελόπη επιστρέφει άρον άρον στην Ελλάδα. Η Δανάη λέει στον Πέτρο να συγκατοικήσουν, αλλά ο Πέτρος είναι σκεπτικός για οικονομικούς λόγους. Ο Ευτύχης/Στάθης συνεχίζει να αλληλογραφεί με την Βιολέτα/Αντιγόνη και κανονίζουν να βρεθούν. Ο Μηνάς συναντάει διάφορες υποψήφιες οικιακές βοηθούς, αλλά η μία είναι χειρότερη από την άλλη. Η Πηνελόπη μετά από παρότρυνση της Ιουλίας πάει να κάνει έκπληξη στον Αντώνη, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Μηνάς βλέπει μία νέα υποψήφια για οικιακή βοηθό, την Φωτεινή, η οποία αποδεικνύεται ιδανική για τις απαιτήσεις του… Εκείνη, όμως, κρύβει ένα μυστικό που θα επηρεάσει όλη την παρέα των ανδρών…

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: Ο Ευτύχης/Στάθης συνεχίζει να αλληλογραφεί με την Βιολέτα/Αντιγόνη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, στις 23:15.

Δευτέρα 14.05.18

65ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μηνάς ψάχνει να βρει οικιακή βοηθό και βάζει μια αγγελία με τρελές απαιτήσεις. Η Ιουλία – θορυβημένη από τη σχέση Λουκίας-Αντώνη – τρομάζει την Πηνελόπη λέγοντάς της ότι ο Αντώνης δεν είναι καλά και η Πηνελόπη επιστρέφει άρον άρον στην Ελλάδα.

Η Δανάη λέει στον Πέτρο να συγκατοικήσουν, αλλά ο Πέτρος είναι σκεπτικός για οικονομικούς λόγους. Ο Ευτύχης/Στάθης συνεχίζει να αλληλογραφεί με την Βιολέτα/Αντιγόνη και κανονίζουν να βρεθούν. Ο Μηνάς συναντάει διάφορες υποψήφιες οικιακές βοηθούς, αλλά η μία είναι χειρότερη από την άλλη.

Η Πηνελόπη μετά από παρότρυνση της Ιουλίας πάει να κάνει έκπληξη στον Αντώνη, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Μηνάς βλέπει μία νέα υποψήφια για οικιακή βοηθό, την Φωτεινή, η οποία αποδεικνύεται ιδανική για τις απαιτήσεις του… Εκείνη, όμως, κρύβει ένα μυστικό που θα επηρεάσει όλη την παρέα των ανδρών…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY