Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: O Ευτύχης δέχεται να αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή στην αισθησιακή ταινία

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, στις 23:15. Τρίτη 8 Μαΐου 63o επεισόδιο ΥΠΟΘΕΣΗ: O Ευτύχης δέχεται να αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή στην αισθησιακή ταινία, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο τα υπολογίζει. Εκτός από τις δυσκολίες του γυρίσματος θα έχει να αντιμετωπίσει και μερικές ανεπιθύμητες επισκέψεις. H Λουκία είναι ψυχραμένη με τον Χριστόφορο για το ψέμα που της είπε με το διαζύγιο και εκείνος παρακαλεί τον Αντώνη να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πάλι κοντά του. Ο Αντώνης θα το κάνει με βαριά καρδιά, αλλά τελικά η Λουκία έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό της. Η Βιολέτα και η Κατερίνα αποφασίζουν να ξαναζήσουν τα νιάτα τους και να περάσουν ένα βράδυ ανεμελιάς. Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Ευτύχη ότι όλη η παρέα αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι των αντρών…

Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια: O Ευτύχης δέχεται να αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή στην αισθησιακή ταινία

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, στις 23:15.

Τρίτη 8 Μαΐου

63o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Ευτύχης δέχεται να αντικαταστήσει τον πρωταγωνιστή στην αισθησιακή ταινία, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο τα υπολογίζει.

Εκτός από τις δυσκολίες του γυρίσματος θα έχει να αντιμετωπίσει και μερικές ανεπιθύμητες επισκέψεις.

H Λουκία είναι ψυχραμένη με τον Χριστόφορο για το ψέμα που της είπε με το διαζύγιο και εκείνος παρακαλεί τον Αντώνη να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πάλι κοντά του.

Ο Αντώνης θα το κάνει με βαριά καρδιά, αλλά τελικά η Λουκία έχει και άλλα πράγματα στο μυαλό της. Η Βιολέτα και η Κατερίνα αποφασίζουν να ξαναζήσουν τα νιάτα τους και να περάσουν ένα βράδυ ανεμελιάς.

Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Ευτύχη ότι όλη η παρέα αποφάσισε να τον διώξει από το σπίτι των αντρών…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY