Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε ξανά στον Νικηφόρο – «Μη δεις την εκπομπή, σε έχουμε καταθάψει»

Η παρουσιάστρια τηλεφώνησε ξανά στον τραγουδιστή για να λύσουν την παρεξήγησή τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε ξανά στον Νικηφόρο – «Μη δεις την εκπομπή, σε έχουμε καταθάψει»

Μια παρεξήγηση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί (9/11) μεταξύ του Νικηφορού και της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή της στον Alpha.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής κάλεσε την εκπομπή της στο δείπνο για την έναρξη μιας συνεργασίας του με μαγαζί που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ (8/11) και παρά το γεγονός ότι η δημοσιογράφος πήγε και περίμενε τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις, εκείνος απλώς χαιρέτισε και αποχώρησε χωρίς να πει κάτι.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τηλέφωνο τον τραγουδιστή στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να μάθει γιατί κάλεσε τις τηλεοπτικές κάμερες αφού δεν είχε σκοπό να μιλήσει. Ο τραγουδιστής σήκωσε αρχικά το τηλέφωνο, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στην παρουσιάστρια και της το έκλεισε. Η ίδια και η ομάδα της έμειναν άφωνοι με τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό για σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε και πάλι τον τραγουδιστή στο τηλέφωνο για να λύσουν το όποιο πρόβλημα μπορεί να είχε δημιουργηθεί.




«Θα τον ξαναπάρω τώρα. Μπορεί να έχει ξυπνήσει και να είναι σε καλό mood. Κάτσε να τα βρούμε. Θα θέλει γιουβέτσι το αγόρι αυτό, είναι εργένης, έχει και το σκυλάκι του, θα το θέλει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο τραγουδιστής τής σήκωσε το τηλέφωνο και, όπως αποδείχτηκε, το προηγούμενο τηλεφώνημα ήταν απλά μια παρεξήγηση.

«Έλα αγάπη μου, μου μιλάς; Γιατί πότε δε σου μίλησα λέει ο γλυκούλης. Γιατί μου έκλεισες το τηλέφωνο πριν; Α, δε μου το έκλεισες; Αγάπη μου συγγνώμη σου ζητάω. Σε βρίζαμε σε όλη την εκπομπή γιατί νομίζαμε ότι μας έκλεισες το τηλέφωνο και τελικά κατά λάθος έκλεισε; Ωραία δεν έχει δει λέει. Μη δεις εκπομπή σε έχουμε καταθάψει. Το παίρνουμε όλο πίσω παιδιά, δε μας έκλεισε το τηλέφωνο…. Καθόμαστε και τον θάβουμε», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY