Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Καλό μεσημεράκι»: Η κατάρα των 9 στο GNTM και οι εικόνες «εθνικής υπερηφάνειας» στο Big Brother

Απολαυστικός ο Νίκος Μουτσινάς στο stand up

«Καλό μεσημεράκι»: Η κατάρα των 9 στο GNTM και οι εικόνες «εθνικής υπερηφάνειας» στο Big Brother

Το stand up του Νίκου Μουτσινά ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Καλό μεσημεράκι» με τον ίδιο να δηλώνει κατάκοπος καθώς από το πρωί σπεύδει να πει Χρόνια Πολλά σε όλες τις Κατερίνες της ζωής του, αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου και την Κατερίνα Καραβάτου.

Όπως ήταν αναμενόμενο το χθεσινό επεισόδιο του GNTM κέντρισε το ενδιαφέρον του Νικου Μουτσινά, ο οποίος αποκάλυψε ότι η δοκιμασία δεν ήταν εμπνευσμένη από την Kim Kardashian αλλά από μια επική σκηνή της σειράς «Φιλαράκια».
Ο παρουσιαστής συνέχισε σχολιάζοντας πως και την περσινή σεζόν, όταν είχαν μείνει 9 παίκτριες, δεν είχε πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δηλώσει πως πρόκειται για την «κατάρα των 9 του GNTM».

Στα Breaking News η Βάνια σχολίασε τη δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη Ζενεβιέβ με τον Νίκο Μουτσινά να αναρωτιέται «Μήπως τελικά η Ζεν δεν είναι ζεν;».
Ακολούθησαν εικόνες «εθνικής υπερηφάνειας» από το Big Brother με τον παρουσιαστή να παρομοιάζει τη Σοφία Δανέζη με την Κατερίνα Λένη.

Τελειώνοντας με τα τηλεοπτικά νέα, πέρασε σε αυτά που διαβάζει στο διαδίκτυο και στάθηκε σε μια έρευνα για τις πιο ερωτικές γλώσσες του κόσμου που κατατάσσει την Ελληνική στην πέμπτη θέση.

Δείτε τα βίντεο από το «Καλό μεσημεράκι»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ματίνα Νικολάου: «Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αφήσω την περσόνα της Βάνιας»

«Χρυσή τηλεόραση»: Η παρέμβαση του Παπαδάκη, η ομοιότητα Μουτσινά – Ρουβά και οι πόντιες ερωμένες

Μουτσινάς-Βάνια έγιναν Στρουμφίτα-Μπάμπα Στρουμφ στο «Καλό Μεσημεράκι»

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY