Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Kαίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση – καρφί για τη Σάσα Σταμάτη και τις «κυρίες» του J2US

Η Σάσα Σταμάτη απάντησε στο σχόλιο της Καίτης Γαρμπή.

Kαίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση – καρφί για τη Σάσα Σταμάτη και τις «κυρίες» του J2US

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το J2US και μια από τις παρουσίες που αναμφισβήτητα ξεχώρισαν ήταν αυτή της Σάσας Σταμάτη η οποία διαγωνίζεται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη.

Η δημοσιογράφος με το γνωστό ιδιαίτερο ύφος της προσπάθησε να κάνει πλάκα με τις κυρίες της κριτικής επιτροπής ρωτώντας αρχικά αν είναι κυρίες ή δεσποινίδες μιας και έχουν πάρει διαζύγιο ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να τις αποκαλέσει ακόμα και ζωντοχήρες.

Αυτά τις τα σχόλια όμως φαίνεται πως ενόχλησαν κάποιους τηλεθεατές, ανάμεσα σε αυτούς και την Καίτη Γαρμπή που παρακολουθούσε το show. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, που είναι και ιδιαίτερα ενεργή στο twitter θέλησε να κάνει μια παρατήρηση στη Σάσα Σταμάτη.

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Η Σάσα Σταμάτη με τη σειρά της, απάντησε πάνω στο σχόλιο της Καίτης: “Η κριτική είναι κριτική και την δεχόμαστε αρνητική η θετική.Είπε ένα σχόλιο. Τη σέβομαι την Κάιτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Πέρυσι ήμουν κάθε Παρασκευή στην Καίτη Γαρμπή.Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Κάιτη Γαρμπή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα”.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY