Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, Super League και ΣΠΟΡ FM πορεύονται μαζί!

Το Σάββατο στις 19:30 οι… συγκάτοικοι στην κορυφή, Άρης και Ολυμπιακός, κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, Super League και ΣΠΟΡ FM πορεύονται μαζί!

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα βλέμματα να στρέφονται στη μάχη των πρωτοπόρων.

Το Σάββατο στις 19:30 οι… συγκάτοικοι στην κορυφή, Άρης και Ολυμπιακός, κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διεκδικώντας η κάθε ομάδα τη νίκη που θα την φέρει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Περιγράφει ο ανταποκριτής μας, Αλέξης Σαββόπουλος.

Η αυλαία όμως ανοίγει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στη Λάρισα, όπου η ΑΕΛ υποδέχεται στις 17:15 τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής αρχίζει από το ΟΑΚΑ. Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς μετά το κακό τους ξεκίνημα. Στη μετάδοση, ο Διονύσης Δεσύλλας.

Στις 17:00 μεταφερόμαστε στο Ηράκλειο, με ένα ζευγάρι του οποίου οι μονομαχίες του έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζονται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και στην περιγραφή είναι ο ανταποκριτής μας, Μάνος Σουργίας.

Ένα τέταρτο αργότερα ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας Λαμίας, στο παιχνίδι που μεσολαβεί ανάμεσα στα δύο ευρωπαϊκά του ταξίδια για το UEFA Europa League, μετά την Ολλανδία και πριν την Κύπρο. Μεταδίδει ο Δημήτρης Λάιος.

Στις 19:30 ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστεί μετά την «σκληρή» ήττα από τη Ζόρια για το UEFA Europa League.

Τη Δευτέρα στις 19:30 η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με το Βόλο, ρίχνει την αυλαία. Περιγράφει από τη Ριζούπολη ο Γιώργος Τσανάκας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων «παρελαύνουν» όλα τα ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Και αυτήν την αγωνιστική άκουσέ την, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY