Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

J2US: Άφωνη η Βανδή με την ατάκα του Κοκλώνη – «Περάσαμε τα ίδια το καλοκαίρι, χωρίσαμε»

Ποια ήταν η απάντησή της;

J2US: Άφωνη η Βανδή με την ατάκα του Κοκλώνη – «Περάσαμε τα ίδια το καλοκαίρι, χωρίσαμε»

Το J2US, το σόου που ενώνει επαγγελματίες τραγουδιστές και μη, επέστρεψε στις οθόνες μας πιο λαμπερό από ποτέ.

Η πελώρια σκηνή γέμισε με χορευτές κι οι φετινοί συμμετέχοντες μας συστήθηκαν μαυροφορεμένοι, χαρίζοντας το καλύτερο χαμόγελό τους. Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, περιτριγυρισμένος από χορευτές με άσπρα ρούχα και φυσικά δεν παρέλειψε να δείξει την αγάπη του για το τραγούδι. Φυσικά σε αυτήν την μουσική γιορτή, παρόντες είναι κι οι τέσσερις κριτές: Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής.

Στα παρασκήνια θα βρίσκεται η Κατερίνα Στικούδη, έκανε είσοδο με φουσκωμένη την κοιλίτσα, αφού είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η ίδια ανέφερε κατά την εμφάνισή της στην σκηνή: «Καλησπέρα. Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας, σε αυτό το φαντασμαγορικό, μοναδικό, λαμπερό σόου εδώ στον Alpha, παρέα με την επιτροπή και τα ζευγάρια, όπου γνωρίζω τους περισσότερους κι έχω δουλέψει μαζί τους. Το μωράκι μου σε χαιρετά Νίκο. Πιστεύω ότι εμείς οι γυναίκες δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε, να έχουμε όρεξη, να δουλεύουμε και να είμαστε δημιουργικές. Κι αν σπάσουν τα νερά, θα με τρέχεις Νίκο».

Ο Νίκος Κοκλώνης απευθύνθηκε στους κριτές του J2US για να του πούνε τις εντυπώσεις τους αλλά στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο παρουσιαστής αιφνιδίασε την Δέσποινα Βανδή, λέγοντας: «Μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά. Είσαι καλά; Κι εγώ μαζί σου χέρι χέρι.»

Η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε στο σχόλιο του παρουσιαστή αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, που για πρώτη φορά σχολιάστηκε δημόσια ο χωρισμός της, που απασχόλησε τόσο πολύ το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY