Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είπε την αλήθεια της για το bullying στο GNTM»

«Υπήρχαν δύσκολες στιγμές στο GNTM που ένιωθα ότι ο λόγος μου δεν μετράει τόσο πολύ».

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είπε την αλήθεια της για το bullying στο GNTM»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υπήρξε την περσινή σεζόν στην κριτική επιτροπή του GNTM, δοκιμάζοντας έτσι κάτι διαφορετικό στην καριέρα της.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 21/12 και μίλησε για την εμπειρία της στο reality ενώ σχολίασε και τα λεγόμενα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο podcast που είχε κάνει στην Αμερική.

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για όσα έζησε κατά τη διάρκεια του GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: «Στιγμές δύσκολης θέσης έχουμε περάσει όλοι στον χώρο. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος αυτός της τηλεόρασης. Το μπούλινγκ, όμως, είναι κάτι βαρύ σαν ορισμός και δεν πρέπει να το λέμε εύκολα. Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια της. Δεν θεωρώ ότι δηλαδή υπερέβαλε σε αυτό που είπε. Έχω ακούσει την συνέντευξη της σε εκείνο το podcast. Εκείνο που άκουσα είναι ότι την περίοδο που γυριζόταν το σόου, ενώ έδειχνε ότι τα πράγματα ήταν καλά, δεν ήταν. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα που ζουν πάρα πολλοί άνθρωποι που είναι μπροστά στις κάμερες γιατί, κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε πάντα να δείξουμε τα συναισθήματα μας».

Όσον αφορά για τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, δήλωσε: «Πρέπει να κρατάμε και μια διπλωματική στάση, να τα έχουμε καλά με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Έχω ζήσει γενικότερα δύσκολες στιγμές στον χώρο πάρα πολλές ειδικά στο ξεκίνημά μου το 2003. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για την μόδα από την άποψη ότι δεν είχαμε καθόλου λόγο. Δεν αφορούσε κανέναν η άποψή σου ως μοντέλο. Τώρα οι επαγγελματίες έχουν άποψη και μπορούν να την εκφράσουν ελεύθερα και άφοβα».




Για τη συμμετοχή της στο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εξομολογήθηκε: «Στο GNTM υήρχαν δύσκολες στιγμές, στιγμές που εγώ ως πιο καινούργια ένιωθα ότι προφανώς ο λόγος μου ίσως να μην μετράει τόσο πολύ αλλά το καταλαβαίνω γιατί ήμουν το φρέσκο πρόσωπο. Υπήρχαν στιγμές που είχαν ανέβει λίγο οι εντάσεις αλλά, όταν τελειώναμε, ήταν όλα καλά. Υπήρχαν στιγμές που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ έτσι όπως ήθελα».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY