Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου για Γιώργο Λιάγκα: «Έτσι είπε για μένα ο γλυκούλης; Ας μας εξηγήσει από που προκύπτει αυτό»

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά σε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την ίδια, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ιωάννα Μαλέσκου για Γιώργο Λιάγκα: «Έτσι είπε για μένα ο γλυκούλης; Ας μας εξηγήσει από που προκύπτει αυτό»

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 17/1 σε βραδινή της έξοδο.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη σε σχέση με τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «σοβαροφανής» που της προσέδωσε.

«Ειλικρινά τώρα, πιστεύει η γλυκύτατη, πανέμορφη και υπερταλαντούχα Ιωάννα ότι την ενδιέφερε την Μενεγάκη, αν την έλεγαν “Μενεγάκη της Κρήτης”; Ούτε την έβλεπε η Μενεγάκη. Δηλαδή, ειλικρινά» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το οποίο η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε, «Α, έτσι είπε; Ο γλυκούλης. Εντάξει, μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Φαντάζομαι. Ο καθένας λέει την άποψή του ελεύθερα. Να είναι καλά».

Στη συνέχεια, όταν την ενημέρωσαν πως ο παρουσιαστής τη χαρακτήρισε «σοβαροφανή», η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε, «Καλέ, πλέξανε εγκώμιο. Να είναι καλά. Για εκείνους μπήκε σίγουρα καλά η χρονιά. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι στα λεγόμενά τους, δεν τα άκουσα. Σοβαροφανής σίγουρα δεν είμαι. Δε ξέρω πως προκύπτει το σοβαροφανής, ας μας εξηγήσει».




Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY