Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ηλίας Βρεττός: «Νηστεύουμε με την Αναστασία, κοινωνούμε και πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο»

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή και ο ρόλος του παρουσιαστή στο Πιο Μεγάλο Παζάρι

Ηλίας Βρεττός: «Νηστεύουμε με την Αναστασία, κοινωνούμε και πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο»

Για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον Alpha, το Πιο Μεγάλο Παζάρι, αλλά και τις αλλαγές που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του, μίλησε ο Ηλίας Βρεττός στο Breakfast@Star.

«Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση» τόνισε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής.

«Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα», πρόσθεσε και απάντησε στις δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού: .

«Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός».

«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY