Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η απάντησή του για το ξέσπασμά του επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το ξέσπασμά του επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η απάντησή του για το ξέσπασμά του επί σκηνής με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Open Weekend» και μίλησε για την παράσταση «Αντιγόνη», η οποία κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα από τις αρχές του καλοκαιριού.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε στη Θεσσαλονίκη, όταν η μουσική από τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου ακουγόταν στο θέατρο που παιζόταν η «Αντιγόνη», αποσπώντας την προσοχή του κοινού.

Οι νέες δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

«Στα δύο θέατρα της Θεσσαλονίκης οι αρμόδιο δεν ελέγχουν, πρέπει να φροντίζουν να μην συγκρούονται δύο παραστάσεις μαζί. Με τον Στέλιο Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν βρίσκω και τον λόγο που ζήτησε συγγνώμη, δεν χρειαζόταν. Οι άνθρωποι έκαναν τη δουλειά τους. Ο τραγουδιστής δεν έχει καμία ευθύνη, τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Και συνέχισε, εξηγώντας γιατί εκνευρίστηκε: «Εγώ εκνευρίστηκα. Επειδή και ο μισός θίασος δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη και εμείς ήμασταν οι φιλοξενούμενοι, έπρεπε να απολογηθείς γιατί συμβαίνει κάτι που δεν έχει σχέση με τον πολιτισμό. Δεν είναι δυνατόν να μην οργανωθούν σωστά η παράσταση με τη συναυλία.

Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Και δεν ήταν απλώς μια μουσική που ακουγόταν. Άκουγες μια άσχετη μουσική για την παράσταση και μάλιστα μια παράσταση που χρειάζεται ατμόσφαιρα, παύσεις… Αν δεν το κάνουμε θέμα, θα συνεχιστεί και αυτό το διαστροφικό θα το θεωρούμε φυσιολογικό. Δεν είναι…».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα (από το 3:54’ και μετά):




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY