Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague με τις «μάχες» Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού στο παρκέ του Novasports

Μπασκετικό υπερθέαμα με την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τις αναμετρήσεις Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός AKTOR (30η αγ.) & Ολυμπιακός-Βιλερμπάν, Παναθηναϊκός AKTOR-Μπαρτσελόνα (31η αγ.)

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague με τις «μάχες» Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού στο παρκέ του Novasports

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» (Νο8) της EuroLeague έρχεται να καθηλώσει στο παρκέ του Novasports!

Οι φίλοι του μπάσκετ, από την Τρίτη 19 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 22 Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες για την 30η και 31η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός (19/3, 19:30), Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός AKTOR (20/3, 21:00) για την 30η αγωνιστική καθώς και Ολυμπιακός-Βιλερμπάν (21/3, 21:15), Παναθηναϊκός AKTOR-Μπαρτσελόνα (22/3, 21:15)  για την 31η αγωνιστική.

Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, όλη η δημοσιογραφική ομάδα και ο coach Βασίλης Φραγκιάς αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα!  Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν και συναρπαστικό θέαμα από το κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA με την έναρξη του περίφημου «March Madness» που θα κορυφωθεί στις 6-8 Απριλίου με το Final Four που θα διεξαχθεί στο «State Farm Stadium» στην πόλη Glendale της Arizona για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY