Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final Four της EuroLeague θα κριθεί αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports!

Τζάμπολ 23/4) στα Playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τα ζευγάρια Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβιβ, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια και Μονακό – Φενέρμπαχτσε να διεκδικούν τα 4 εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου (24-26/5)

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final Four της EuroLeague θα κριθεί αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports!

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ που οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας απολαμβάνουν αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των Playmakers, ετοιμάζεται για το τζάμπολ στα Playoffs!

Το Novasports θα είναι εκεί για να καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο την προσπάθεια του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μάκαμπι Τελ Αβιβ και του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, καθώς και τα άλλα δύο ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια και Μονακό – Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν έχοντας το πλεονέκτημα έδρας καθώς τερμάτισαν 2οι στη Regular Season θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβιβ με τα δύο πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ (23/4, 20:30 & 25/4, 21:15). Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα με μειονέκτημα έδρας (τερμάτισαν 5οι στη Regular Season) καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, με τους δύο πρώτους αγώνες να γίνονται στη Βαρκελώνη (24/4, 22:00 & 26/4, 22:00).

Στα άλλα δύο ζευγάρια η Ρεάλ Μαδρίτης που ολοκλήρωσε 1η τη Regular Season θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια (23/4, 22:00 & 25/4, 22:00) που προκρίθηκε από τη φάση Play-In Showdown ως 8η, ενώ η Μονακό θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (24/4, 20:00 & 26/4, 20:00) με τους Μονεγάσκους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Οι 4 ομάδες που θα συμπληρώσουν 3 νίκες στη σειρά των αγώνων τους (best of five) θα δώσουν ραντεβού στη Uber Arena στο Βερολίνο εκεί όπου θα διεξαχθεί 24-26 Μάϊου το φετινό Final Four της διοργάνωσης.

To Νovasports και η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα με τους Playmakers θα καλύψει με τον αρτιότερο τρόπο και αυτή τη φάση της EuroLeague. Καλεσμένοι στις εκπομπές της Τρίτης 23 Απριλίου και της Τετάρτης 24 Απριλίου θα είναι οι coach Σωτήρης Μανωλόπουλος και Φώτης Κατσικάρης αντίστοιχα που θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν τους αγώνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY