Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η online συνέντευξη του «Αχιλλέα» στο Περού – Δείτε τις απαντήσεις του στους Περουβιανούς (video)

Μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις του έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Περού, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Trome», στο πλαίσιο της προώθησης του Μπρούσκο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Η online συνέντευξη του «Αχιλλέα» στο Περού  – Δείτε τις απαντήσεις του στους Περουβιανούς (video)

Μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις του έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Περού, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Trome», στο πλαίσιο της προώθησης του Μπρούσκο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Πρώτα από όλα ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ρωτήθηκε από τους ίδιους τους τηλεθεατές της σειράς, κάτι που έδωσε την αμεσότητα με τον κόσμο να τον ρωτήσει ό,τι εκείνος θεωρεί σημαντικό και όχι πράγματα που δεν αφορούν καθαρά τη δουλειά του.

Ωστόσο, εκείνο που κρατήσαμε από τη συνέντευξη του τηλεοπτικού «Αχιλλέα» ήταν τα μηνύματα που έστειλε στους τηλεθεατές, κυρίως στους νέους ανθρώπους, να πιστέψουν στα όνειρά τους και να αγαπούν ο ένας τον άλλο για να πετύχουν τον στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Facebook με τηλεθεατές της σειράς να τον ρωτούν εκείνη τη στιγμή

Για το ταξίδι του στο Περού και εκείνα που γνωρίζει για την λατινοαμερικάνικη κουλτούρα: «Ναι, είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το Περού, αλλά έχουμε αρκετούς ανθρώπους από τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα και έτσι είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι μαζί τους. Ήταν το όνειρό μου να βρεθώ στη Λατινική Αμερική και είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη χώρα σας. Είναι μία ευκαιρία να βρεθεί ένας τρόπος και να γίνουν κάποια γυρίσματα της σειράς εδώ».

Για το γεγονός ότι το Μπρούσκο είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που προβάλλεται στο Περού και αν θα ακολουθήσουν και άλλες…: «Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις (γέλια)».

Για το πρώτο πράγμα που του έκανε εντύπωση με την άφιξή του στο Περού: «Οι άνθρωποι. Αισθάνομαι ότι οι κουλτούρες μας μοιάζουν. Είναι πολύ φιλικοί και δεν με εξέπληξε αυτό. Το περίμενα γιατί το είχα ακούσει. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμένα».

Για την αντίδρασή του όταν άκουσε τον εαυτό του να μιλάει ισπανικά: «Όταν άκουσα τον ισπανόφωνο εαυτό μου σκέφτηκα πως είναι ωραία η φωνή. Μου αρέσει η συγκεκριμένη μορφή του εαυτού μου».

Για τις εντυπώσεις του από το κέντρο του Περού: «Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν οι άνθρωποι. Κάποιοι ήταν ντυμένοι κανονικά και άλλοι με παραδοσιακές στολές. Θα ήθελα να μάθω πράγματα για την κουλτούρα, επειδή είναι αρκετά ελκυστική».

Για τα σχόλια που κάνουν στα social media πως είναι αρκετά όμορφος: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας».

Για το πού είναι η Ελένη (Βαΐτσου), αφού πήγαν μαζί στο Περού: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ήταν να έρθει η Ελένη. Πριν από μερικές ημέρες της είπα να έρθουμε μαζί, αφού θα ήταν για εμάς μία μεγάλη εμπειρία για εμάς να έρθουμε στη χώρα σας. Είχε λίγο άγχος, επειδή δεν γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και θα ήθελε να μιλήσει στη γλώσσα μας. Θα είναι όμως μαζί μου σε μία από τις επόμενες συνεντεύξεις μας στην τηλεόραση».

Για τις ερωτικές σκηνές που γυρίζουν με την «Μελίνα» στο Μπρούσκο: «Με την Ελένη έχουμε χημεία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, επειδή όταν ξεκινήσαμε αυτή τη σειρά δεν γνωριζόμασταν και θέλαμε να δουλέψουμε για τη σειρά. Η σειρά έχει γίνει η ζωή μας, έχουμε πάρα πολύ χημεία και το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Και θα ήθελα να πω σε όποιον μας βλέπει πως αν έχει κάποιο όνειρο να παλέψει για αυτό, επειδή κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τον εαυτό μας. Στο τέλος πάντα θα τα καταφέρουμε».

Για την επιτυχία του Μπρούσκο στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες: «Δεν το περιμέναμε. Έχουμε ειλικρινά λατρέψει αυτό το πρότζεκτ και το κάνουμε όλοι με απίστευτο πάθος. Τα συνεργεία, οι ηθοποιοί, το κανάλι. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το πρότζεκτ και δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Περιμέναμε μία επιτυχία, αλλά όχι τόσο τεράστια».

Για τα κοινά χαρακτηριστικά του με τον «Αχιλλέα»: «Μοιάζουμε στο ότι όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω. Και στα προσωπικά μου, όταν είμαι ερωτευμένος με κάποια δίνω τα πάντα σε εκείνη. Έτσι έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά οι δυο μας».

Για το πώς αισθάνεται με την παρουσία του: «Αισθάνομαι ήρεμος και η ενέργεια αυτού του τόπου φρεσκάρει το μυαλό μου και ήταν ό,τι πρέπει για εμένα αυτό το ταξίδι».

Για την επιτυχία που έχει το Μπρούσκο στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπου φέτος θα είναι η 4η σεζόν του: «Εδώ βλέπετε τον πρώτο κύκλο της σειράς, όμως στην Ελλάδα πάμε για τον 4ο και η τηλεθέαση χρόνο με το χρόνο είναι ψηλότερη και κάθε μέρα μεγαλώνει. Εκτιμάμε πως η 4η σεζόν του Μπρούσκο θα είναι και η τελευταία. Κάθε φορά όμως λέμε πως θα είναι η τελευταία και ο κόσμος από την πρώτη σεζόν μας ζητάει να συνεχίσουμε τη σειρά, έτσι φτάσαμε στην 4η σεζόν τώρα στην Ελλάδα».

Για το αν σκοπεύει να επισκεφθεί άλλα μέρη στο Περού: «Ναι, σκοπεύουμε να πάμε σε αρκετά μέρη και να τα δούμε και να γυρίσουμε οδικώς πίσω στη Λίμα. Δεν θέλουμε να δούμε μόνο την τουριστική πλευρά του Περού, αλλά να γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα για τη χώρα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον είδαν στη Λίμα: «Ναι, ο κόσμος μας κατάλαβε. Είναι κάτι απίστευτο για εμάς».

Για την επιτυχία που σημειώνει το Μπρούσκο σε άλλες χώρες και αν ετοιμάζει άλλο ταξίδι: «Πήγα στο Ντουμπάι τον Φεβρουάριο και τώρα ήρθαμε στο Περού, το οποίο είναι η πρώτη χώρα από τη Λατινική Αμερική που επισκεπτόμαστε. Και είναι ένα μέρος που μου αρέσει να κάνω και γυρίσματα, και αν μπορέσουμε θα το κάνουμε. Ήρθαμε στο Περού γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους Περουβιανούς τηλεθεατές του Μπρούσκο: «Εκείνο που θα ήθελα να πω είναι ότι πιστέψτε στο όνειρό σας, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και βγείτε έξω για το καλύτερο και θα το πετύχετε. Το μόνο κοινό που έχουν οι λαοί, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, την κουλτούρα ή οτιδήποτε άλλο, είναι η αγάπη. Το μόνο που θα ήθελα είναι να υπάρχει αγάπη».

Και στο τέλος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με ένα μήνυμα στα ισπανικά!

Δείτε το σχετικό βίντεο\r\n\r\nΣταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασκεδάζουν στο Περού ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου (video)

Ο χαιρετισμός του Ανδρέα Γεωργίου από το μακρινό Περού! (pics)

Αυτή είναι η θέα από το δωμάτιο της Ελένης Βαΐτσου στο Περού (pic)

Θερμή υποδοχή για τον «Αχιλλέα» και τη «Μελίνα» στο Περού (pics-video)

Ο Ανδρέας Γεωργίου πάει στο Περού! – Όλες οι λεπτομέρειες (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY